Onko lasagnessa päällimmäinen kerros...
sitä jauhelihamössöä vaiko laitetaanko päällimmäiseksi vielä levyjä?
pikaisia vastauksia kiitos
Kommentit (10)
joten levyjen päälle vaan eka valk.kastiketta ja sitten vielä jauhelihamössöä.
.....jonka alla valkokastiketta, jonka alla jauhelihakastiketta, jonka alla valkokastiketta+levy
EI levyjä kuivumaan!
Ja hei: pidä lasagne uunissa vain 15min korkeassa lämpötilassa (225), niin levyt ovat al dente - mahtavan hyvää!!!!!
viimeisten levyjen päälle juustokastikkeen ja juustoraasteen..en ole Kokkikolmonen..
Itse en ainakaan ole koskaan syönyt lasagnea, jossa olisi olut jauhelihakastiketta siinä päällä...
Lasagnessahan ei voi olla liikaa valkokastiketta, muista se! Aina kun olen laittanut levyn, sen päälle lihakastiketta ja valkokastiketta - painelen levyn kulmatkin kastikkeen alle. NAM! Pitänee alkaa lasagnen tekoon, kun tuli NÄLKÄ!
4
Jauhelihakastikkeen päälle juustokastike ja -raaste.
levyjen välissä valkokastiketta ja sitten joka toisessa kerroksessa jauhelihakastiketta.
Jos laittaa joka väliin molempia niin ihan sama vaikka ne kastikkeet sotkis jo etukäteen kattilassa....
ja päällimmäiseksi levyt, sitten valkokastike, sitten juusto... NAM
Alle jauhelihakastike, sitten levy, sitten jauhelihakastike, juustoraastetta vähän ja valkokastike, sitten levy ja jauhelihakastike, juustoraastetta vähän ja valkokastike, jne.
Kun olen laittanut viimeisen levyn, päälle tulee vähän jauhelihakastiketta, paljon juustoraastetta ja lopuksi valkokastiketta niin että juustokin peittyy kunnolla! Ja on muuten kehuttu ympäri maapalloa hyväksi :)
Paistan n. 30 min 180-200 astetta, annan hautua vielä folion alla sellaset 20 min. ennen nauttimista! Täytyy tarjoilla ehdottomasti vihreän raikkaan salaatin ja patongin kera :)