Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leipurit! Jos reseptissä lukee sekoita

Vierailija
24.07.2011 |

rasva ja sokeri lisää munat ja kuivat aineet



niin käytätkö sähkövatkainta?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
24.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytä

Vierailija
2/7 |
24.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska rasva (voi tai margariini) ja sokeri on vaikea saada sekaisin muuten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
24.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

menee paremmin sekaisin. Itse käyttäisin.

Vierailija
4/7 |
24.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

yleensä silloin pitää saada kuohkeahkoa vaahtoa, varsinkin, jos teet kuivakakkua tai pikkuleipiä. Itse vatkaan taikinaa vähän aikaa vielä senkin jälkeen, kun olen lisännyt munan.



Ja jos haluaa vähentää munan juoksettumista, voi rasva-sokeriseokseen lisätä ihan vähän jauhoja ennen munan lisäämistä :)

Vierailija
5/7 |
24.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

käsin. Puukauha on hyvä väline.

Vierailija
6/7 |
24.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

..eli mitä olen tekemässä. Jos kuivakakkua tai pikkuleipiä,oletan että reseptissä on virhe ja vaahdotan sähkövatkaimella. Jos ei ole syytä olettaa virhettä,käytän silti mutta en vaahdota,sekotan vaan. Pienen taaperon pyöriessä jaloissa on kiva käyttää sähkäriä niin saa nopeammin valmista ja pysyy kädet puhtaampana..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
24.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja vain sekoitan (esim. herrasväenleipien massa ja muromassa) jos ohjeessa näin sanotaan, vaahdotan (kahvikakut) jos ohjeessa näin sanotaan.



Sekoittaminen ja vaahdottaminen pitää ymmärtää ja mitä tuotetta ollaan tekemässä.





kondiittori



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kuusi