Miten ruuasta saa tehtyä niin pahan makuista?
Oikeasti, anopin ruoka ei ole koskaan mitään herkkuani ollut, mutta juhannusaaton päivällinen oli kyllä pohjanoteeraus. Miten ihmeessä keitetyistä perunoista saa kamalan makuisia, kumisia, sitkeitä, maistuivat ihan muulle kuin perunalle. Ja kala oli myös todella oudon makuista ja aivan liian suolaista. Eikä salaatissakaan hurraamista ollut. Eniten tässä melkein ihmetyttää se, että miten saa tehtyä noin pahaa ruokaa, olikohan ainekset vanhentuneita ja perunat jotain jo kertaalleen keitettyjä tai muuta. Itse söin kakistellen, kuten miehenikin, mutta lapsia en saanut syömään, vaikka muuten syövät normaalisti hyvin. En kovasti yrittänytkään heille tyrkyttää, kun itselläkin oli vaikeuksia syödä. Ei siis kannata nyt kommentoida, että pitäisi olla kiitollinen, kun tarjottiin ruokaa (omaa ruokaa oli mukana kylmälaukussa, mutta sitä ei "saanut" ottaa), kysyn vaan ja ihmettelen, että kuinka ruuan saa pilattua noin?!
Kommentit (6)
ANOPPIA taas panetellaan.
Saman aloituksen olisin tehnyt, oli sitten kyseessä ollut kuka vain. Ja sitä paitsi, useimmiten se on juuri oma äiti tai anoppi tai muu lähisukulainen, jonka tekemää ruokaa ollaan syömässä, ellei syödä kotona tai ulkona. ap
Anopeilla on varmaan joku salainen kauppa, josta he hankkivat ruoka-aineensa? Siellä myydään vain lähes syötäväksi kelpaamattomia tuotteita. Sellaisia jotka ovat joko täysin mauttomia tai sitten aivan ällöttävän makuisia, usein lähes pilaantuneita.
Nahkeita, tunkkaisia, velttoja vihanneksia. Käyneitä ja kitkeriä hedelmiä, vetisiä ja rupisia perunoita.
Homeista kuivaa juustoa, eltaantunutta sitkeää lihaa ja limaista makkaraa.
Salmonellakanaa ja haisevaa kalaa.
Tämän Salakaupan nimen, osoitteen ja jäsenkortin saa sitten kun tulee anopiksi.
Anopeilla on varmaan joku salainen kauppa, josta he hankkivat ruoka-aineensa? Siellä myydään vain lähes syötäväksi kelpaamattomia tuotteita. Sellaisia jotka ovat joko täysin mauttomia tai sitten aivan ällöttävän makuisia, usein lähes pilaantuneita.
Nahkeita, tunkkaisia, velttoja vihanneksia. Käyneitä ja kitkeriä hedelmiä, vetisiä ja rupisia perunoita.
Homeista kuivaa juustoa, eltaantunutta sitkeää lihaa ja limaista makkaraa.
Salmonellakanaa ja haisevaa kalaa.
Tämän Salakaupan nimen, osoitteen ja jäsenkortin saa sitten kun tulee anopiksi.
mutta, ruokapöydässä ei todellakaan naurattanut. Sitä paitsi, mieskin alkoi kommentoida äitinsä ruokaa heti kotimatkalla. ap
mutta mun anoppi on vähän samanlainen kokki. Se on jotenkin välinpitämätön/pelokas raaka-aineita kohtaan: esim. liha on aina liian kypsää, perunatkin usein.
Vihannekset on parhaan päivänsä nähneitä (koska eihän niitä vanhoja voi poiskaan heittää).
Anopeilla on varmaan joku salainen kauppa, josta he hankkivat ruoka-aineensa? Siellä myydään vain lähes syötäväksi kelpaamattomia tuotteita. Sellaisia jotka ovat joko täysin mauttomia tai sitten aivan ällöttävän makuisia, usein lähes pilaantuneita. Nahkeita, tunkkaisia, velttoja vihanneksia. Käyneitä ja kitkeriä hedelmiä, vetisiä ja rupisia perunoita. Homeista kuivaa juustoa, eltaantunutta sitkeää lihaa ja limaista makkaraa. Salmonellakanaa ja haisevaa kalaa. Tämän Salakaupan nimen, osoitteen ja jäsenkortin saa sitten kun tulee anopiksi.
mutta, ruokapöydässä ei todellakaan naurattanut. Sitä paitsi, mieskin alkoi kommentoida äitinsä ruokaa heti kotimatkalla. ap
ex-anoppi oli kanssa haka tossa,plus että usein se oli myös täysin suolatonta ja mautonta..
ANOPPIA taas panetellaan.