Kuinka paljon vuodessa saa olla pois töistä, että

Vierailija

tippuu kelan rahoille? ja vaikka tippuukin, pitääkö siihen olla jokin muu lääkärintodistus? Itse olen raskaana viikolla 23. Raskaus ollut vaikea alusta asti, alussa olin sairaslomalla kun RR oli luokkaa 68/54. Sitten tuli diabetes. Sitten sattui nivuset kovin kun kävelin töissä. Olen kotisairaanhoidossa töissä, missä on kiire. Sitten olin 2 viikkoa pois kun en kertakaikkiaan jaksanut juosta töissä, en kerennyt ottaa sokereita ja nivuset kovin sattui. Nyt loma ja 2 viikon kuluttua pitäisi töihin mennä. En usko että pystyn, nyt ei kärsi kävellä kun reilu kilometri, tulee kovat kivut emättimeen ja reisiin, siinä tilanteessa ei pysty enään käveleen eikä ajattelee mitään. 50 päivää ennen aloitan äitiysloman, mutta 1kk ja 3vkoa olis töitä..

Kommentit (8)

Vierailija

että kuukauden saa olla vuodessa täydellä palkalla sairaslomalla. Siitä ylimenevät päivät haetaan kelasta. Käy kelassa kysymässä tarkemmin!!

Vierailija

Ärsyttää oikein sellaiset lutkat jotka kyselee kuinka paljon saa olla poissa. Itse en ole ollut yli kolmenkymmenen vuoden aikana poissa töistä kuin yhdenkäden sormilla laskien.

Ärsyttää ne akat jotka ovat poissa töistä kun lapsi sairastaa. poissaolo on tarkoitettu jos itse on tarttuvassa taudissa ja kuumeessa ja lääkäri katsoo ettei ole kykenevä töihin, mutta jos lapset sairastaa niin silloin on hankittava hoitaja. tajuatko tonttu?

Vierailija

Lainaus:

Ärsyttää oikein sellaiset lutkat jotka kyselee kuinka paljon saa olla poissa. Itse en ole ollut yli kolmenkymmenen vuoden aikana poissa töistä kuin yhdenkäden sormilla laskien. Ärsyttää ne akat jotka ovat poissa töistä kun lapsi sairastaa. poissaolo on tarkoitettu jos itse on tarttuvassa taudissa ja kuumeessa ja lääkäri katsoo ettei ole kykenevä töihin, mutta jos lapset sairastaa niin silloin on hankittava hoitaja. tajuatko tonttu?
Minua ärsyttää tollaset perkeleen omahyväiset paskiaiset jotka kiillottaa omaa sädekehäänsä eikä tajua, että ihmiset voi olla oikeasti sairaana. Ole onnellinen, että pystyt käymään töissä ja tienaamaan oman elantosi. Ja on muitakin sairauksia kuin flunssa tai vatsatauti, tai edes lasten vastaavat taudit. Ja ihan sinulle selvennykseksi kun et tajunnut ap:n tekstiä: ap on sairas! ja kysyy kuinka kauan voi olla pois töistä ennen kuin tippuu kelan päivärahoille.Anteeksi purkautuminen.Ja itse kysymykseen: kunnan töissä saa olla 60 pv sairaslomalla täydellä palkalla, sen jälkeen 120 päivää maksetaan 2/3 palkasta ja sitten vasta tippuu kelan päivärahalle. Eli sinulla ei rahan puolesta pitäisi olla mitään hätää vielä. Eikä sinne töihin kannata väkisin mennä, jos ei pysty töitä tekemään.t. kohta vuoden sairaslomalla paskan selän vuoksi ja kyllä olisin paljon mieluummin töissä.

Vierailija

(varmaan eri kunta siis muuta ns "sama") ja samanlaiset kivutkin. Olin sl raskausviikolta 24-25 alkaen. Ei paljoa voinut ajatella tippuuko Kelan rahoille vai ei, kivut oli niin järkyt. En tippunut. Pidin vielä kaikki kertyneet talvilomapäivät pois noin 2 viikkoa, vähän ali. Ja sitten äippäloma alkoi normaaliin aikaan

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat