Vierailija

http://www.stara.fi/2011/05/20/suomalainen-seksivalistus-vuonna-1970/Näin rohkeaa oli suomalainen seksivalistus vuonna 1970 – katso video

20.05.2011, 11:00 · Kategoria:Nettivideot Ohhoh!Suomalainen seksivalistus on viime vuosina sysätty monissa perheissä koulun, ystävien ja internetin harteille. Takavuosina asioista kerrottiin kuitenkin niiden oikeilla nimillä jopa lastenohjelmissa.

Nyt YouTubeen on päätynyt 41 vuotta vanha ote suomalaisesta MITÄ? -lastenohjelmasta vuodelta 1970. Ohjelman aiheena oli “Mistä lapset tulevat”, ja siinä ihmisten lisääntymisestä ja masturboinnista kerrottiin todenmukaisesti jo nuorimmille lapsille.Video on levinnyt parin viime päivän aikana nopeasti sosiaalisessa mediasssa, jossa sen suorasukaista tekstiä on sekä kehuttu että kritisoitu. Joka tapauksessa videon perusteella voidaan todeta, että asioista ei enää puhuta julkisuudessa yhtä suoraan kuin vuosikymmeniä sitten.  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Mies39

Asiallinen seksuaalivalistusvideo. Tällaista valistus pitäisi olla tänäkin päivänä. Seksuaalisuudesta kerrottiin suorasukaisesti täysin luonnollisella asialla niiden oikeilla nimillä, niin kuin meillekkin 90-luvun alussa ala-asteella.
Ihmettelen tätä nykytouhua. Netti on pornoa tulvillaan, mutta näin asiallista tietoa lapset tuskin saavat tänä päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Asiallinen ja selkeä. Kyse normaalista ihmisen biologiaan kuuluvasta asiasta, mikä on ihana asia ja ei mikään hävettävä. Asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä  ja asiallisesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla