Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vaimo on taas pihdannut 6 kk yhtäjaksoa.Sanoin,. että käyn vieraissa työreissullani, jos tämä pihtaaminen ei lopu pysyvästi.Hän on pihtaiullut viimeisten 10 vuoden aikana säännöllisesti - parhaimmillaan 1,5 vuotta yhtäjaksoisesti.Esitin, että kerran viikossa jonkinlaista seksiä on annettava minullekin; on se sitten käsihoito, suuseksiä tai pillua peräti. Hän saa itse päättää millaista.Ja kerran kuukaudessa peppuseksiä.Vaimo totesi, että ei anna peppuseksiä. • ylös 18
 • alas 22

Sivut

Kommentit (50)

Merkkaatteko ihan kalenteriin päivät.Sovitteko myös että sinun ptää keskustella vaimosi kanssa kunnolla vähintään kerran viikossa, huomioida häntä ja ainakin kerran kuuakudessa viedä ulos syömään.

 • ylös 30
 • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ota huomioon, että vaimokin voi mennä vieraisiin sun työmatkojen ajan.

Sori mut sä olet nyt vaimos armoilla tässä asiassa etkä voi sanella mitään. Toivottavasti vaimos lyö pöytään seuraavat säännöt:

- ukko tekee viikkosiivouksen kerran viikossa = seksiä kerran viikossa

- ukko palkkaa siivoojan tekemään viikkosiivouksen = käsi/suuhoito kerran viikossa edellisen lisäksi

- ukko kitisee seksistä = ero, talo ja auto vaimolle ja ukko pihalle (kunhan Aarno Arvela on ensin putsannut ukon taloudellisesti vaimon hyväksi)Sortsi, elämä on. Sä oot vaan mies.

 • ylös 16
 • alas 20

"kakkosen" kieltämisen ymmärrän, mutta muuta en. Olen nainen ja sitä mieltä että ehtosi ovat ihan siedettävät. Jos vaimoa ei huvita niin kyllä jotenkin täytyy saada. Ihan samoin ajattelisin jos mieheni pihtaisi.Käytännössä kannattaa varmaan erota, jos tosiaan pihtausta saattaa kestää 1,5 vuottakin. Ei tuo ole mikään avioliitto enää :-(.Uskoisin että ap kuitenkin on mies joka huomioi vaimoaan. Jos ei huomioisi niin varmaan itsekin tajuaisi korjata käytöstään. Ja miten ihmeessä joku siivous liittyy avioseksiin????

 • ylös 16
 • alas 6

kuulostaa siltä. Seksi on sitä että puolisot ovat yhtä myös henkisesti. Rakasta sinä ensin vaimoasi, niin vaimo ei voi olla rakastamatta sinua.

kuolevat loputkin tunteet ja seksi loppuu tyystin. Itse en antaisi tollaiselle miehelle enää ikinä, ja antaisin miehen huolehtia eronkin voimaan, en auttaisi missään. Enkä piittaisi ylipäätäänkään mistään enää.

 • ylös 12
 • alas 13

Mitä v*ttua on pihtaaminen??? Aivan järjetön termi! Jos vaimosi ei halua seksiä, hän ei halua :OToiseksi: Miksi ihmeessä vaimosi pitäisi harrastaa tuollaisen urpon kanssa seksiä?Kolmanneksi: Mitäköhän sinä olet tehnyt saadaksesi vaimosi kiinnostumaan seksistä kanssasi? Tuskin yhtään mitään!Neljänneksi: Joo mene vaan vieraisiin, sillähän se asia ratkeaa, urpo. Tosin ikään kuin sulle nyt kukaan antaisi :DViidenneksi: Joo tajusin että tämä on provo ja vielä tosi surkea sellainen.

 • ylös 18
 • alas 17

Lainaus:

Rakasta sinä ensin vaimoasi, niin vaimo ei voi olla rakastamatta sinua.
Tällä logiikalla nappaankin tuosta vaan vaikka Miss Universumin puolisokseni.

latelisit uhkauksia voisit vaikka yrittää lämmitellä sitä vaimoasi..

Romanttisia eleitä, pitkiä esileikkejä, joskus ilman sen jälkeistä seksivelvoitettakin.

Ja jos vaimo ei halua antaa peppua niin sitten siihen on tyytyminen.

Olet huono aviomies.

vaatis! Kannattaisko kokeilla toisenlaista lähestymistapaa..romantiikkaa ja huomioimista. Meillä oli sama tilanne joskus. Mies oli aina töissä ja sitten kun tuli kotiin ei juuri kiinnittäny muhun mitään huomiota ja viikonloput meni samalla kaavalla joten eipä paljon seksit kiinnostanu..kun vihdoin mies tajus asian niin alko huomaamaan ja siitä seksielämäki piristy.

Lainaus:

Ja miten ihmeessä joku siivous liittyy avioseksiin????


Siivous ja seksi, molemmat on velvollisuuksia joihin aviopuolisoiden on osallistuttava tasapuolisesti.

Miksi jaksat moista, käy rennosti vieraissa, ei tiedä vaikka löysäit uuden kumppanin ja olisit onnellinen. Tuo ei kuulosta kovin hyvältä suhteelta.

puoliso selibaattiin pitkiksi ajoiksi ilman mitään kunnon syytä kuten sairaus tai vaikka synnytys.Ja mun mielestä ap:n ehdotus oli kohtuullinen paitsi tuo peppuseksi.Se on sitten toinen juttu että mistä pihtaaminen johtuu, ja mitä muita ongelmia parisuhteessa kenties on jotka aiheuttavat tuota pihtaamista. Ja jos on, niille pitäisi tehdä jotain.JOka tapauksessa, parisuhteeseen kuuluu myös seksi, jonkinlaisena velvollisuutena sitten vaikka, niinkuin muukin kumppanin huomioon ottaminen. Ei parisuhteessa voi elellä itsekkäästi vain ja ainoastaan omien tarpeiden ja mielihalujen mukaan.

Lainaus:


Ja kerran kuukaudessa peppuseksiä.


Osta vaimollesi valtava sträppi ja anna sen panna sua sillä kerran kuussa... Rynkytyksen lopuksi voit sitten nuolla sträpin puhtaaksi odottamaan seuraavaa sessiota. Alkaa vaimoasikin peppuseksi kiinnostamaan.

Alkoi ämmä lajilleen tyypilliseen tapaan ton pihtauksen. Kokoojalle kiitos etten mokomaa kerenny kirkkoon viemään. potku perseelle korjaa tällä kertaa tilanteen.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla