Vierailija

Vaimo on taas pihdannut 6 kk yhtäjaksoa.Sanoin,. että käyn vieraissa työreissullani, jos tämä pihtaaminen ei lopu pysyvästi.Hän on pihtaiullut viimeisten 10 vuoden aikana säännöllisesti - parhaimmillaan 1,5 vuotta yhtäjaksoisesti.Esitin, että kerran viikossa jonkinlaista seksiä on annettava minullekin; on se sitten käsihoito, suuseksiä tai pillua peräti. Hän saa itse päättää millaista.Ja kerran kuukaudessa peppuseksiä.Vaimo totesi, että ei anna peppuseksiä.Sivut

Kommentit (50)

Merkkaatteko ihan kalenteriin päivät.Sovitteko myös että sinun ptää keskustella vaimosi kanssa kunnolla vähintään kerran viikossa, huomioida häntä ja ainakin kerran kuuakudessa viedä ulos syömään.

Ota huomioon, että vaimokin voi mennä vieraisiin sun työmatkojen ajan.

Sori mut sä olet nyt vaimos armoilla tässä asiassa etkä voi sanella mitään. Toivottavasti vaimos lyö pöytään seuraavat säännöt:

- ukko tekee viikkosiivouksen kerran viikossa = seksiä kerran viikossa

- ukko palkkaa siivoojan tekemään viikkosiivouksen = käsi/suuhoito kerran viikossa edellisen lisäksi

- ukko kitisee seksistä = ero, talo ja auto vaimolle ja ukko pihalle (kunhan Aarno Arvela on ensin putsannut ukon taloudellisesti vaimon hyväksi)Sortsi, elämä on. Sä oot vaan mies.

"kakkosen" kieltämisen ymmärrän, mutta muuta en. Olen nainen ja sitä mieltä että ehtosi ovat ihan siedettävät. Jos vaimoa ei huvita niin kyllä jotenkin täytyy saada. Ihan samoin ajattelisin jos mieheni pihtaisi.Käytännössä kannattaa varmaan erota, jos tosiaan pihtausta saattaa kestää 1,5 vuottakin. Ei tuo ole mikään avioliitto enää :-(.Uskoisin että ap kuitenkin on mies joka huomioi vaimoaan. Jos ei huomioisi niin varmaan itsekin tajuaisi korjata käytöstään. Ja miten ihmeessä joku siivous liittyy avioseksiin????

kuolevat loputkin tunteet ja seksi loppuu tyystin. Itse en antaisi tollaiselle miehelle enää ikinä, ja antaisin miehen huolehtia eronkin voimaan, en auttaisi missään. Enkä piittaisi ylipäätäänkään mistään enää.

Mitä v*ttua on pihtaaminen??? Aivan järjetön termi! Jos vaimosi ei halua seksiä, hän ei halua :OToiseksi: Miksi ihmeessä vaimosi pitäisi harrastaa tuollaisen urpon kanssa seksiä?Kolmanneksi: Mitäköhän sinä olet tehnyt saadaksesi vaimosi kiinnostumaan seksistä kanssasi? Tuskin yhtään mitään!Neljänneksi: Joo mene vaan vieraisiin, sillähän se asia ratkeaa, urpo. Tosin ikään kuin sulle nyt kukaan antaisi :DViidenneksi: Joo tajusin että tämä on provo ja vielä tosi surkea sellainen.

Lainaus:

Rakasta sinä ensin vaimoasi, niin vaimo ei voi olla rakastamatta sinua.
Tällä logiikalla nappaankin tuosta vaan vaikka Miss Universumin puolisokseni.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat