Miten maustat grillatut maissintähkät? ev
Kommentit (14)
Mausteet on niille kenen kieli on jo turtunut mausteiden ylikäytöstä. Syön maissin niin että se maistuu maissilta.
oikeaa voita, voi että on hyviä :)
laitan maissintähkät pakastepussiin, sinne valkosipuliöljyä ja mustapippuria (välillä myös limeminttua) ja annan marinoitua jääkaapissa pari tuntia. Sitten vaan grilliin, herkullista!
Tulee kyllä todella hyviä, hakkaa mielestäni voin ja suolan, mutta jokaisella on makunsa tietenkin:)
keskenään sekoitettua sulatettua Oivariinia ja grillimaustetta, suolaa myös hippanen joukossa.
kun on kypsyneet. Jokainen lautasellaan oman maun mukaan, valkosipulimaustevoi, mmm...
kun sivelee niihin voisulaa jonka seassa on valkosipulia ja sitruunpippuria.
Meillä maustetaan voilla, vähän sitruunaa ja Maldon-suolaa.
sulatettua oivariinia
savupaprikamaustetta
suolaa
siihen sekoitan Knorrin salaattiainekset-pussin (lemppari se italialainen) ja grillaamisen jälkeen voitelen maissit tuolla öljyllä.
Ihanaa!
En tykkää mistään valmiista grillauskastikkeista, eikä maissi tarvitse mun mielestä muita mausteita. Voista tulee tarpeeksi suolaakin.
ennen grillaamista, muita mausteita ei tarvita.