Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Annatko 4-vuotiaan käyttää keittiöveistä auttaessaan ruoanlaitossa?

Vierailija
18.03.2011 |

Tyttöni leikkaa sujuvasti, mutta vähän hirvittää, että millaisen veitsen uskaltaa käteen antaa? Pilkkoisi mielellään kaikenlaisia vihanneksia ym. Kiitos!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

terävä, pieni, tahmeakahvainen veitsi, jossa, jos mahdollista, sormisuoja eli ei pääse lipeämään käsi siihen teräosaan.Ja todellakin aikuinen aina vieressä.

Yksi millä on hyvä aloittaa on muuten sellainen muovinen salaattiveitsi !

Se on aika iso mutta ei tosiaankaan vaarallinen, koska on muovia. Ja sillä kun ensin opettelee, on ehkä otteet paremmin hallussa myös terävän veitsen kanssa.

Tylsää metallista leikkuuveistä en antaisi lapselle, koska se voi livetä paljon herkemmin.

Vierailija
2/2 |
18.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi terävä veitsi, joka varmasti leikkaa kuin tylsä veitsi, joka sit pahimmassa tapauksessa lipsahtaa näpeille.



Ja annan alle 2-vuotiaalle ihan oikeat saksetkin käteen, kun harjoitellaan leikkaamista. Tylsillä saksilla ei mistään tuu mitään ja lopputulos on herne nenässä. Menis mullakin hermot jos joutus jollain muovirimpuloilla leikkaamaan.



Ja olen antanut alle kouluikäiselle jopa askarteluveitsen (kirurginveitsen) käteen.



Kädestä pitäen ohjattuna kunnolliset välineet ovat pienempi riski kuin huonot... IMHO

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla