Nam! Hyvä karppilounas!
Pannulla paistettua kermalla höystettyä rypsipossun filettä, sekaan herkkusieniä ja ruohosipulia sekä mausteita. Uunissa paistetut lantturanskalaiset (lantut tikuiksi, esikypsytys mikrossa pari minuuttia, kieritellään öljyssä, suolataan ja paistetaan 200 c noin 10-15 min)ja kukkakaalia. Mmmm, voin suositella!
Kommentit (5)
mutta en kyllä tajua miten lantut on karppiruokaa. Itse pysyn kaukana, 46g /100g hiilareita :D:D
Se on 4,6g/100g
Minä ainakin syön silloin tällöin lanttua, ei tietenkään joka paivä eikä kilokaupalla.
Höyryävän kuumaa pastaa ja ihanaa kastiketta italialaisravintolassa tuoreen patongin kera. Onneksi voi syödä mitä haluaa!
Höyryävän kuumaa pastaa ja ihanaa kastiketta italialaisravintolassa tuoreen patongin kera. Onneksi voi syödä mitä haluaa!
Syön ihan mitä huvittaa, nautin suunattomasti kun saa herkutella joka päivä.
T: Karppi
valkosipuliperunoita, kermassa haudutettua sikaa,
ruisleipää ja juuresruukkua.
mutta en kyllä tajua miten lantut on karppiruokaa. Itse pysyn kaukana, 46g /100g hiilareita :D:D