Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua!!! Mitä juhlaherkkuja voi tehdä valmiiksi pakkaseen

Vierailija
28.02.2011 |

sulatusta/lämmitystä odottamaan? paniikki iskee...

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun et kerro mitä juhlaherkkuja tarkoitat. Jotkut ruuat kestävät pakastusta hyvinkin, toiset tehdään/ viimeistellään viime tipassa ja tuossa välissä on paljon tilaa! :)

Vierailija
2/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin tiedetään mistä herkuista vois olla kyse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joista teen sitten laskiaispullia. Kivoja ja hyviä ja helppo tehdä. :)



Tuon lisäksi teen kakun, mutta sitä en tee etukäteen.



Suolaisena kaksi piirakkaa, kinkku-paprika ja parsakaali-feta.



Sitten vielä keksejä, kun lapset syövät niitä.



Vieraita tulee 19, ja kyseessä 1-vuotissynttärit ja näin köyhillä eväillä mennään.

Vierailija
4/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voileipäkakut, hyytelökakut, kakkupohjat, pullat, suolaiset ja makeat piirakat voi yleensä pakastaa. Kakut koristelemattomina toki.



Itse tein edellisiin juhliin kinkkuvoileipäkakun, suklaisen juustokakun (hyydytettävä), omenapiirakkaa sekä pieniä mustikka-vadelma -juustokakkuja (muffinssivuokiin) etukäteen ja pakastin. Hyvin kestivät, hyviltä maistuivat.

Vierailija
5/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakastuksen kestävää???

Vierailija
6/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

voit pakastaa, samoin piiraat. Ota pullat sulamaan hyvissä ajoin. Ajattelitko lämmittää niitä uunissa, tarjota kuuman maidon kanssa vai miten? Täytteet joka tapauksessa vasta viime tingassa. Jos mantelimassaa ja kermaa, kestävät odottelua paremmin kuin hillo-kerma-yhdistelmä.

Ota piiraat sulamaan ed. iltana jääkaappiin, säilyttävät mehukkuutensa kun saavat sulaa hitaasti.

Kakusta ei voi sanoa mitään, mutta varmaan voit tehdä kakunpohjat ed. iltana, laittaa vähän kostuketta ja panna jääkaappiin odottamaan täyttämistä juhlapäivän aamuun - jos siis täytekakku.

Rauhoitu vaan, kyllä kaikki hyvin menee. Ruoka ei ole teidän juhlien pääasia, vaan se 1-vuotias!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

juustokakut ja mokkapalat

cocktailpiirakat

Vierailija
8/8 |
28.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ainakin tiikerikakku ja fetapinaattipiirakka onnistuvat varmasti. Ja vuosien kokemuksella voin sanoa kestävät pakastusta, tosin eivät kai ihan vuosia :)



Tokihan tiikerikakku on av mammojen mielestä ihan out eikä sitä edes kukaan syö, mutta laitapa vaikka Marianne crushia sekaan, niin saat vähän "sävyä". Fetapinattipiirakka on klassikko ja maistuu aina! Yksi hyvä on myös amerikkalainen carrot cake, jonka voit pakastaa ja sitten lisätä täytteen ja kuorrutuksen kun olet sulattanut. Ohje ohessa:



http://www.taikinapoika.com/2006/01/17/amerikkalainen-carrot-cake-eli-p…