Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä (ja mikä) edullinen ja hyvä pastakone. ev

Vierailija
13.02.2011 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

stockalta ostettu

Vierailija
2/7 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sieltähän saa kaikkea :). Onko muita ideoita ja osaatko haukkua/kehua jotain merkkiä. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

chez mariuksesta olen sellaisen lahjaksi hankkinut, ja kokkipuodissa myös valikoimaa.

Vierailija
4/7 |
13.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin pastakone ei ole mitenkään välttämätön.



Taikinan tekeminen on isoin työ, eikä siihen kone auta mitään. Taikina on nopeasti kaulittavissa ohueksi levyksi, rullattavissa ja siitä sitten veitsellä sen levyistä nauhaa kuin haluat.



Tortellinit: kaksi samankokoista levyää, toiseen täytettä säännöllisin välimatkoin, toinen levy täähän päälle ja leikaten½painaen täytteiden välistä.

Vierailija
5/7 |
20.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin pastakone ei ole mitenkään välttämätön.

Taikinan tekeminen on isoin työ, eikä siihen kone auta mitään. Taikina on nopeasti kaulittavissa ohueksi levyksi, rullattavissa ja siitä sitten veitsellä sen levyistä nauhaa kuin haluat.

Tortellinit: kaksi samankokoista levyää, toiseen täytettä säännöllisin välimatkoin, toinen levy täähän päälle ja leikaten½painaen täytteiden välistä.

Vierailija
6/7 |
20.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ricottajuustoa ja pinaattia

tai paista sieniä tuorejuuston joukkoon

tai pekonia tms muuta lihaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
06.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin pastakone ei ole mitenkään välttämätön.

Taikinan tekeminen on isoin työ, eikä siihen kone auta mitään. Taikina on nopeasti kaulittavissa ohueksi levyksi, rullattavissa ja siitä sitten veitsellä sen levyistä nauhaa kuin haluat.

Tortellinit: kaksi samankokoista levyää, toiseen täytettä säännöllisin välimatkoin, toinen levy täähän päälle ja leikaten½painaen täytteiden välistä.

Joko et oo kovin usein pastaa tehnyt tai sitten et ole pastan ystävä, jos tollasta soopaa totena selität. Kaulimella ei mitenkään voi saada tarpeeksi ohutta pastataikinaa ja vielä vähemmän tasaisen paksuista. Raviolien yhteen painaminen käsin taasen on ajanhaaskausta, koska ne aukeavat sillä sekunnilla, kun ne laittaa veteen.

A. taikinan tekee yleiskone, jonka jälkeen se jätetään jääkaappiin tekeytymään siksi aikaa, kun tehdään raviolien täyte. B. Taikina syötetään pastakoneesta (http://www.maypoint.fi/marcato-atlas-150-pastakone-kaulinosalla-p-999.h…) läpi, jolloin sen saa kaulittua henkäyksen ohueksi ilman pienintäkään käsivoimaa. C. taikinalevyt syötetään ravioli-lisäosaan (http://www.maypoint.fi/marcato-atlas-150-pastakoneen-lisaosa-ravioli-p-…) ja täyte mukaan -> tuloksena pieniä tasakokoisia ja takuulla yhdessä pysyviä ravioleja.

Meillä syödään pastaa käytännössä päivittäin ja tuorepastaa laitetaan useita kertoja viikossa. Että siltä pohjalta.

Vinkkinä muuten nyt, kun joulu on ovella: pastakoneella voi kaulita myös piparitaikinan :)