Vierailija
Poiminta

Voiko kätilö tai lääkäri käyttää tilannetta hyväkseen?

Sivut

Kommentit (608)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Synnytyssalin ovella jaetaan sellasia synnytyssukkahousuja joihin voi lapsen päästää.Tietysti lääkäri voi käyttää tilannetta hyväkseen jos menet sinne ilkosillasi pervoilemaan, mutta harvoin ne on kiinnostuneita.

Sääli, sillä osa mieslääkäreistä on ihan ihkuja.

Alapää verhotaan erityiseen synnytystelttaan ja silmälapuin varustettu kätilö avustaa käsikopelolta. Tämä on välttämätön varotoimi, koska kätilöiksi ja synnytyslääkäreiksi valikoituu enimmäkseen tosi perverssiä porukkaa. Isähän on mukana synnytyksessä sen takia, etteivät miespuoliset lääkärit tai kätilöt pääse käyttämään tilaisuutta hyväkseen ja työntämään penistään synnyttäjän vaginaan.Etkä ole ap todella kuullut tästä synnytysteltasta? Jossain sairaaloissahan synnytyksiä hoitava henkilökunta myös sokaistaan.

Vauva jää mukavasti lerppalahkeseeen ja voit sitten pyytää kaikkia poistumaan ja noukkia vauvan puntista ja isukin kanssa katkaista napanuoran.

Lainaus:

Alapää verhotaan erityiseen synnytystelttaan ja silmälapuin varustettu kätilö avustaa käsikopelolta. Tämä on välttämätön varotoimi, koska kätilöiksi ja synnytyslääkäreiksi valikoituu enimmäkseen tosi perverssiä porukkaa. Isähän on mukana synnytyksessä sen takia, etteivät miespuoliset lääkärit tai kätilöt pääse käyttämään tilaisuutta hyväkseen ja työntämään penistään synnyttäjän vaginaan. Etkä ole ap todella kuullut tästä synnytysteltasta? Jossain sairaaloissahan synnytyksiä hoitava henkilökunta myös sokaistaan.


Lainaus:

Onkos joku muka oikeesti synnyttänyt alapää paljaana? YÖÖK...


Siis yök yök oks oks, vähänkö ällöö! Ovat varmaan samoja, jotka harrastavat seksiä alapää paljaana, hyi.

aina on se mahdollisuus, että kätilö ja lääkäri ovat vaikkas kimpassa... Ja sitten kätilö pitää sun kinttuja levällään ja lääkäri leikkii niitä lääkärileikkejä. Pidä ap housut jalassa! Ehdottomasti!

Lainaus:

No kaikista paras sun on synnyttää suun kautta tai sieraimesta.


Mun mies on niin mustasukkainen, etten todellakaan saa mennä levittelevääm pimpsaani kelle tahansa. Se sanoi, että joko sieraimesta tai ei ollenkaan, ja sieltähän mä sitten sen pusersin.Todella voimauttava kokemus muuten!

Suosittelisin pitämään sukkahousut jalassa. Vauva tuntee olonsa turvalliseksi syntyessään sukkahousuihin. Vauva tulee maailmaan ikään kuin suoraan kapaloituna! Kätevää ja hygieenistä!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla