Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekisitkö tänään juustokakun valmiiksi huomenna tarjottavaksi?

Vierailija
31.01.2011 |

Säilyykö se ihan hyvänä? Vai pitäskö jättää leipominen huomiselle..

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän se vain mehustu huomiseksi.

Vierailija
2/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä makuisen kakun olet tekemässä? mihin aikaan saa tulla kahville? ;)

Juustokakut on niiiiiiiiiiin hyviä!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ELi tekisin tänään valmiiksi. VOi olla jopa parempaa, jos vähän vetäytyy.



antaisitko reseptin?

Vierailija
4/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

digestiivipohjan illalla jähmettymään, täytteen tekisin aamulla ja koristelut lähellä tarjoiluhetkeä.

Vierailija
5/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

edellisenä päivänä.

Koristelen juhlapäivänä.

Vierailija
6/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ehtiikö enää huomenna ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sehän pitää just tehdäkin tänään !

Eihän juustokakkua edes kerkee tekemään samana päivänä!

Vierailija
8/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jotta ehtivät hyytyä varmasti. Tosin teen myös voileipäkakutkin, koristelun jätän vain juhlapäivälle. Munkit on ainoa asia mitkä pitää tehdä sinä päivänä, kun niitä aikoo tarjota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
31.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohje uusimman Yhteishyvän ruokaliitteestä. Paistettava pohja ja päälle appelsiinituorejuustoa ranskankermaa yms. Kait se pitää alkaa sitten valmiiksi vääntämään. :)

Tervetuloa vaan huomenna maisteleen!