onko resepti oikein??
Ainekset250 g Digestive keksejä tai muita vastaavia
100 g voita
täyte:
1 kg maustamatonta tuorejuustoa esim. Philadelphia
250 g ranskankermaa
2 dl tomusokeria
4 kananmunaa
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
tarjolle vadelmapyrettä tai pakasteesta sulatettuja vadelmia
siis tulisi KILO tuorejuustoa?? tajuton määrä. Juustokakkua tekisi mieli ja haussa hyvä, helppo resepti
- kiitos -
Kommentit (5)
että näppäilyvirhe.
200 g eli paketti riittää.
Mutta millä tuo pysyy kasassa? Eikö siihen tule lainkaan liivatelehtiä? Vai onko seos niin tujua, että pysyisi keksipohjan päällä ilman mitään jähmettävää ainetta, en usko.
Kun täytteessä on kananmunia.
Sen takia en osaa kommentoida määriä, kun olen tehnyt vain hyydytettäviä kakkuja. 1 kg täytyy tosin olla liikaa...
että näppäilyvirhe. 200 g eli paketti riittää. Mutta millä tuo pysyy kasassa? Eikö siihen tule lainkaan liivatelehtiä? Vai onko seos niin tujua, että pysyisi keksipohjan päällä ilman mitään jähmettävää ainetta, en usko.
löytyisi vastaavia reseptejä. Vertaa niihin.
Amerikkalaisiin juustokakkuihin tulee kyllä helkutinmoinen määrä juustoa.
Tuosta tulee aika iso, mutta voihan tuo ollakkin. Mun kaikissa ohjeissa näyttää olevan 3 purkkia eli yhteensä noin 600g. Yhdestä purkista ei kyllä tule semmosta paistettua juustokakkua.
Ei kait nyt kukaan laita kiloa tuorejuustoa. Siihenhän menis 5 rasiaa. Yksi rasia riittää.