Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

onko resepti oikein??

Vierailija
12.01.2011 |

Ainekset250 g Digestive keksejä tai muita vastaavia



100 g voita



täyte:



1 kg maustamatonta tuorejuustoa esim. Philadelphia



250 g ranskankermaa



2 dl tomusokeria



4 kananmunaa



1 sitruunan raastettu kuori ja mehu



tarjolle vadelmapyrettä tai pakasteesta sulatettuja vadelmia



siis tulisi KILO tuorejuustoa?? tajuton määrä. Juustokakkua tekisi mieli ja haussa hyvä, helppo resepti



- kiitos -

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kait nyt kukaan laita kiloa tuorejuustoa. Siihenhän menis 5 rasiaa. Yksi rasia riittää.

Vierailija
2/5 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että näppäilyvirhe.



200 g eli paketti riittää.



Mutta millä tuo pysyy kasassa? Eikö siihen tule lainkaan liivatelehtiä? Vai onko seos niin tujua, että pysyisi keksipohjan päällä ilman mitään jähmettävää ainetta, en usko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun täytteessä on kananmunia.

Sen takia en osaa kommentoida määriä, kun olen tehnyt vain hyydytettäviä kakkuja. 1 kg täytyy tosin olla liikaa...

että näppäilyvirhe. 200 g eli paketti riittää. Mutta millä tuo pysyy kasassa? Eikö siihen tule lainkaan liivatelehtiä? Vai onko seos niin tujua, että pysyisi keksipohjan päällä ilman mitään jähmettävää ainetta, en usko.

Vierailija
4/5 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

löytyisi vastaavia reseptejä. Vertaa niihin.

Amerikkalaisiin juustokakkuihin tulee kyllä helkutinmoinen määrä juustoa.

Vierailija
5/5 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuosta tulee aika iso, mutta voihan tuo ollakkin. Mun kaikissa ohjeissa näyttää olevan 3 purkkia eli yhteensä noin 600g. Yhdestä purkista ei kyllä tule semmosta paistettua juustokakkua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme seitsemän