Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi täällä itketään dioksiinilihasta?

Vierailija
12.01.2011 |

Kuluttajat ovat itse halunneet mahdollisimman halpaa ruokaa, jolloin pitää ymmärtää varautua siihen, että tuotantoprosessi ei ole ihan täydellinen. Maksamalla enemmän saa puhtaampaa ruokaa, valinta on sen ostajan.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tai britti, eli ruoka on Suomessa halpaa.

Vierailija
2/4 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä kai ap:n nyt pitäisi se ymmärtää. Dioksiini on myrkky.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalainen käyttää tuloistaan ruokaan vähemmän kuin saksalainen

tai britti, eli ruoka on Suomessa halpaa.

Miten tämä on mahdollista pienemmällä palkkatasolla, korkeammalla verotuksella sekä vähintään viidennestä kalliimmalla ruoan hinnalla?

Vierailija
4/4 |
12.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomi ja Ruotsihan ovat saaneet poikkeusluvan dioksiinisilakoihin, eikös nuo possunlihat menis samalla poikkeusluvalla ;)



Vakava asiahan tämä totta puhuen on, mutta ihmetyttää se, että silakan dioksiinipitoisuuksista ei revitä otsikoita.