Miksi täällä itketään dioksiinilihasta?
Kuluttajat ovat itse halunneet mahdollisimman halpaa ruokaa, jolloin pitää ymmärtää varautua siihen, että tuotantoprosessi ei ole ihan täydellinen. Maksamalla enemmän saa puhtaampaa ruokaa, valinta on sen ostajan.
Kommentit (4)
kyllä kai ap:n nyt pitäisi se ymmärtää. Dioksiini on myrkky.
Suomalainen käyttää tuloistaan ruokaan vähemmän kuin saksalainen
tai britti, eli ruoka on Suomessa halpaa.
Miten tämä on mahdollista pienemmällä palkkatasolla, korkeammalla verotuksella sekä vähintään viidennestä kalliimmalla ruoan hinnalla?
Suomi ja Ruotsihan ovat saaneet poikkeusluvan dioksiinisilakoihin, eikös nuo possunlihat menis samalla poikkeusluvalla ;)
Vakava asiahan tämä totta puhuen on, mutta ihmetyttää se, että silakan dioksiinipitoisuuksista ei revitä otsikoita.
tai britti, eli ruoka on Suomessa halpaa.