Jos nyt teen lanttulooran niin pistankö paistettuna pakkaseen?
Miten se sitten olisi paras sulattaa?
Kääk en oo ikinä tehnyt itse laatikoita.
Kommentit (5)
pakastaa laatikot paistamisen jälkeen. Aatonaattona ottaa sitten jääkaappiin sulamaan. Ei ehkä kannata paistaa kovin pitkään, jos aiot lämmittää aattona uunissa laatikot, ettei kuivu. Varaa sulaneiden laatikoiden uunissa lämmittämiseen riittävästi aikaa aattona, koska menee yllättävän kauan siihen, kun on keskeltäkin kuumaa se valmis laatikko. Toisaalta, jos aattona on aikaa ja laatikot mahtuu uuniin samaan aikaan, niin mikä ettei laita niitä vasta silloin paistumaan (pakastaminen raakana).
nimim. pari kertaa haaleita laatikoita saanut
otan aatonaattona jääkaappiin sulamaan ja aattona paistan.
otan aatonaattona jääkaappiin sulamaan ja aattona paistan.
Pitänee varmaan sitten paistaa samasta satsista jo yksi jo ennakkoon, että tiedän että se on varmasti hyvää, kun en tosiaan koskaan ole ennen tehnyt.
siitä saa hyvän kuvan et onko mausteita tarpeeksi jne. Ja muista et jos teet ruokia joihin tulee kermaa, niin sekoita se kermakin vasta paistoa ennen laatikkoon -älä siis pakasta sitä.
otan aatonaattona jääkaappiin sulamaan ja aattona paistan.