Lue keskustelun säännöt.
PIKANEN!
24.11.2010 |
Olis silakkapihvejä tänään tarjolle ajateltuna mutta miten on: täytteellä vai ilman?
Siis laitanko vaan puolikkaat yhteen, leivitän ja paistan vai onko jollain heittää hatusta oma lemppari täyte?
Kiitän ja kumarran!
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Levitän leivinpaperin päälle ruisjauhoja, joissa on sekoitettuna suolaa sekä valkopippuria. Levittteen päälle selkäpuoli alaspäin fileet vierekkäin.
Tähän puolikkaan pinnalle ripottelen tilliä, kuivattuna tai tuoretta.
Laitan toisen "puolikkaan" päälle ja käännän pihviä siten että se päälipuolikin jauhottuu. Voi myös ripotella uutta ruisjauhoa jossa suola, valkopippuri tai käyttää pihvien väleissä olevaa jauhoa.
En ole koskaan juustoa laittanut väliin, mistä se kalaan kuuluva tillin maku tulisi, ruohosipulikin hyvä.
Joskus olen "kastanut" silputtuun sipuuliin sisäpuolen fileestä, suolaa ja valkopippuria sekä tilliä ja "kansi päälle. Jauhotetaan.