Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kanat pakastettu 3.5. vieläkö ne uskaltaa käyttää?

Vierailija
16.07.2010 |

siis pirkan kanasuikaleita

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
16.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihän ne sielä pakastimes oo miksikään menny, jos ei oo päässy sulamaan välillä.

Vierailija
2/4 |
16.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruoka ei pilaannu pakastimessa, ei vaikka sitä säilyttäisi siellä 20 vuotta kunhan ruoka ei sula välillä ja kunhan se ei ollut pilaantunuttta pakastimeen laitettaessa. Pakastinlämpötilassa eivät mikrobit lisäänny!



Suositellut pakastusajat johtuvat vain siitä, että ruokien rakenne muuttuu pakastettaessa, pääosin ne kuivuvat. Mitä kauemmin tuote on pakastimessa, sitä kuivempaa ja rakenteeltaan epämiellyttävämpää se on.



Kaksi kuukautta sitten pakastettu kana on vielä ihan priimaa. Vielä vuodenkin kohdalla se on ihan hyvää ainakin jos tekee keitettävää sapuskaa tai kana on ollut marinadissa, pannulla paistamiseen kanan palaset voivat olla vähän kuivia.



Eli kokeile! Jos tulee syötävää ruokaa, niin sitten tulee, jos ei niin ei. Vaarallista se ei ole!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

väännämpä niistä jotain pahaa ruokaa jota lapset voi käydä sitten rääpimässä.

Vierailija
4/4 |
16.07.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuinka lyhyen aikaa yleensä pakasteita säilytät?