Rippilahja pojalle?

Vierailija

Ehdotuksia sukulaispojan rippilahjaksi otetaan kiitollisuudella vastaan. Rahaa emme halua antaa, olisiko hyviä vinkkejä? Kiitos etukäteen.

Kommentit (12)

Vierailija

anna rahaa, se on oikeesti paras.

Meidän poika ainakin arvoistais sitä kaikkein eniten.

Mutta vaihtoehtona esim. leffalippuja.

Älä tuo ainakaan meille solmioneulaa, hopealusikoita äläkä Nomination-korua!

Vierailija

Miksi ihmeessä ette halua antaa rahaa? Raha olisi nuorelle ihan ehdottomasti se paras ja mieluisin lahja. Moni kerää tuossa iässä rahaa esim. mopoon tms.Ei mitään turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään.Olen itse nuorten äiti, ja tosiaan ehdottomasti kannatan rahalahjaa, summan ei tarvitse olla iso!

Vierailija

Pojalla myöskin on jo mopot, pelit ja vehkeet. Itsellänikin on kohta rippikouluiässä oleva lapsi, eikä hänkään rahalahjaa toivonut kun kyselin mikä olisi hyvä lahja. Ei tosin osannut mitään muutakaan ideaa antaa. Lähinnä ajatus olisi siinä, mitä hän tulevaisuudessa saattaisi tarvita. Raamattu olisi ihan ok ajatus, mutta taitaa tulla rippikoulun puolesta.

ap

Vierailija

Lainaus:

Ehkäpä mietin lahjaideaa ihan itsekseni. Kiitos kuitenkin.ap


Tuo rahaa, se on oikeesti paras.

Jos pojalla on jo mopo, niin varmaan tarttee bensarahaa. Meillä ainakin tarvitaan :)

Vierailija

summan johonkin osakkeisiin. Olisi pojan helpompi jatkaa, jos talousasiat kiinnostavat, kun joku on jo tehnyt aloituksen. Ja takuulla rippilahjaksi tulee joltakulta muulta rahaa. Luulen, että moni täällä ajattelee, että et vain ostaisi esim. kalvosinnappeja tai muuta yhtä tyhmää.Kultaketju kaulaan? Uusi kännykkä? Puheaikaa? Lahjakortti johonkin harrastusliikkeeseen? Oikeasti tuon ikäiselle pojalle on ihan kauhean vaikea ostaa tavaraa ikäänkuin muistoksi tärkeästä päivästä. Menee 99 % pieleen kuitenkin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat