Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi jotkut leipomot laittaa kermavaadon sekaan liivatetta?

Vierailija
02.06.2010 |

Varsinkin siis siihen osaan kermaa jolla tehdään reunoille pursotukset. Ja sit sit se kermareuna on noin 3cm paksu. Siis aivan kamalaa syötävää. tarttuu kitalakeen ja kurkkuun, saa nielasta 100 kertaa ennen kun sen "kerman" saa alas.

Yöks... ällötys.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.06.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma pysyy paremmin muodossaan ja kakku hyvän näköisenä kauemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kaksi