Rintojen kipu alkuraskauden oireena

Vierailija

Haluaisin kysyä teiltä, joilla rintojen aristus ja kasvaminen on ollut ihan alkuraskauden oireena, että kuinka kauan tuota kipua kesti?Mulla rintojen ihan järkyttävä kipeytyminen alkoi päivän ennen kuin menkkojen olisi pitänyt alkaa. Tuota hirveää kipua ja turvotusta kesti noin puolitoista viikkoa, jolloin alkoi vähän helpottaa. Vielä sen jälkeen kaksi-kolme viikkoa rinnat oli tuntuvasti "olemassa" eli esim halatessa olivat inhottavasti tiellä, mutta ihan kivuksi sitä ei enää siinä vaiheessa voinut sanoa.

Rintojen turvotuskin mielestäni vähän lähti ehkä kolme viikkoa rintojen kipeytymisen alkamisesta.Onko siis normaalia että tuo paljon puhuttu rintojen aristus alkuraskauden oireena lähtee noin nopeasti???Mulla itsellä kahdesta ekasta ei rintojen kipua alkuraskauden oireena ollut, joten ei ole vertailupohjaa?

Ja kuinka normaalia on että se rintojen turvotus lähtee pois???? Kyllä nää nytkin on vähän isommat mitä normaalisti, mutta ei niinkuin heti alussa..Kommentit (3)

Vierailija

Toinen raskaus menossa. Ekassa olivat vaan alkuraskaudessa. Tässä toisessa tosi arat ja kipeet ovat olleet oikeestaan koko ajan. Nyt mennään jo rv 37:lla ja kipu on aika jomottavaa.

Vierailija

rintojen aristaminen oli myös vain alkuraskaudessa, mutta ei mennyt ohi ihan niin nopesti kuin sulla.

Mulla siis se kesti ehkä pari kuukautta, mutta toki myönnän että se väheni pikkuhiljaa eli ei ollut kokoajan niinkova kuin heti ekoilla viikoilla

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat