Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Mistä johtuu ihan tolkuton väsymys?

Vierailija

Tuntuu, että aina vaan väsyttää, ihan sama nukkuuko 5 tuntia, vai 10 tuntia.

Jos menen päivällä pitkälleen, nukahdan ihan hetkessä, ihan sama olenko nukkunut yöllä vähän vai paljon.Muutenkin on jatkuvasti vetämätön olo, ja fyysisesti väsynyt. Ei vaan jaksa tehdä, sellaista mitä haluaisi.

Ulkoilen kyllä joka päivä, lasten kanssa, käyn lenkillä ja muutenkin. Tuntuu vaan joka kerta, ettei jaksaisi millään lähteä, olo on voimaton, vaikka kuinka haluaisi puuhata ja tehdä. Sitten kun lenkille lähtee, jaksan kyllä kävellä vaikka kuinka kovasti ja kauan, muutenkin yleiskunto on hyvä.Syön terveellisesti, toki herkkujakin, mutta en jatkuvasti. Olen syönyt koko talven vitamiineja lisäksi, eli ei pitäisi olla vitamiinin puutoskaan.EN vaan ymmärrä, jos nukkuu hyvin, syö hyvin ja ulkoilee, niin miksi olo on näin voimaton, väsynyt, ja saamaton?

Haluaisin tehdä, mennä, puuhata jne, ja ahdistaa tämä, kun ei vaan jaksa vaikka kuinka haluaa :(Toisaalta, ehkä kuitenkin on joku vitaaminin puutos, kun tuntuu, että hiukset tippuu päästä, ennen oli tosi paksu tukka, nyt ihan hätkähdin kun huomasin miten paljon hiukset onkin ohentuneet kun rupesin huomioimaan tuota miten paljon esim. pestessä hiuksia lähtee!

Toki raskaudet ja imetyksetkin vaikuttavat, mutta joka kerta on kuitenkin tullut takaisin, ja onhan viimeisestä synnytyksestä jo 2½ vuotta, imetyksen lopetuksestakin vuosi.Mitä tässä voisi enää tehdä? Ahdistaa jo tämä hallitseva väsymys ja voimattomuus :(

Kommentit (9)

Vierailija

Samoin katso, että verensokeri pysyy tasaisena, eli ei liian pitkiä ruokailuvälejä, eikä makean syömistä nälkään.

Vierailija

Lääkäri vastahakoisesti suostui ottamaan kilpirauhas kokeet (meillä on suvussa vajaatoimintaa), arvot oli kuulemma raja-arvojen sisällä.

Muutenkin totesi vain, että "no sullahan on pieniä lapsia, niin tottahan se väsyttää, ja kun talvikin on lopuillaan, niin silloinhan monia väsyttää".Kaipa se pitäisi mennä uudestaan lääkäriin, mutta näillä oireilla ajan saa luultavasti syksylle julkisella puolella, ja yksityiselle ei nyt ole varaa mennä, testit varsinkin maksaa siellä niin paljon :(ap

Vierailija

viimeksi lääkärissä tuli sellainen olo, että lääkäri on ihan varma, että päässä minulla on vikaa, ja on täysin asiaan kuuluvaa, että väsyttää, veto on poissa jne, kun on lapsia.

Mutta en minä aina ole tällainen ollut, vaikka on niitä lapsiakin jo ollut.:(ap

Vierailija

Viime yönäkin nukuin 8h, jonka jälkeen olen jo pari kertaa torkahtanut väkisin sohvalle, ja teki tiukkaa jaksaa istua lattialla leikkimässä lasten kanssa legoilla :(Ei vaan käsitä..Onko kenelläkään muulla ollut tällaista?Enkä nyt tarkoita sitä, ettei saa nukuttua yöllä, jos vaikka vauva/lapset valvottaa, toki tiedän millaista sekin on, mutta nyt ei ole enää tarvinnut valvoa aika päiviin, vaan olen saanut nukkua jo yli vuoden hyvin, tietysti joskus heräillään yöllä, mutta ne nyt on tilapäisiä juttuja.ap, joka alkaa olla toivoton tämän väsymyksen keskellä..pitäisi tehdä sitä ja tätä vaan kun ei jaksa :(

Vierailija

Pyydä päästä verikokeisiin, jossa katsotaan myös että onko kilpirauhasen vajaatoimintaa.

Itsestäni sen verran, että olen kanssa väsynyt 8-9 tunnin yöunien jälkeenkin. Ja minulla seurataan kilpirauhasarvoja, jotka on vajaatoiminnan puolella. Vielä en ole kyllä lääkityksellä, mutta niitä seurataan kyllä. Ja kai se lääkitys on kohta edessä.

Vierailija

Pitänee varmaan mennä huomenna lääkäriin, kun ei mitään jaksaisi tehdä. Ja kuitenkin olen "aktiivinen" ihminen ja tottunut olemaan monessa mukana.

Uusimmat

Suosituimmat