Lue keskustelun säännöt.
Miten hapankaali kuuluu syödä?
13.04.2010 |
Pitääkö keittää vai voiko syödä raakana? Minkä kanssa maistuu parhaiten?
Kommentit (6)
voi myös lämmittää uunissa tai paistinpannulla. Itse lämmitän joskus sipulin ja smetanan kera, maistuu ihanalta vaikka pihvin lisäkkeenä :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Av ei koskaan petä :)
*lähtee maistelemaan hapankaalia*
Laitan siirappia, voinokareita ja pippuria ja uuniin. Nam.
Mä haudutan usein niin, että laitan pannulle sipulia ja pekonia, kuullotan hetken ja sitten huuhdottu hapankaali mukaan. Pikkusen olutta pannulle ja sitten loput vettä niin, että hapankaali peittyy. Mausteeksi vähän siirappia. Sitten annetaan kiehua avoimessa pannussa niin kauan, että neste haihtuu.
Namia bratwurstien kanssa!
raakana