Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten hapankaali kuuluu syödä?

Vierailija
13.04.2010 |

Pitääkö keittää vai voiko syödä raakana? Minkä kanssa maistuu parhaiten?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

raakana

Vierailija
2/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi myös lämmittää uunissa tai paistinpannulla. Itse lämmitän joskus sipulin ja smetanan kera, maistuu ihanalta vaikka pihvin lisäkkeenä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Virossa syödään usein haudutettuna

Vierailija
4/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Av ei koskaan petä :)



*lähtee maistelemaan hapankaalia*

Vierailija
5/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan siirappia, voinokareita ja pippuria ja uuniin. Nam.

Vierailija
6/6 |
13.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä haudutan usein niin, että laitan pannulle sipulia ja pekonia, kuullotan hetken ja sitten huuhdottu hapankaali mukaan. Pikkusen olutta pannulle ja sitten loput vettä niin, että hapankaali peittyy. Mausteeksi vähän siirappia. Sitten annetaan kiehua avoimessa pannussa niin kauan, että neste haihtuu.

Namia bratwurstien kanssa!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän seitsemän