Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä teette kuhasta?

Vierailija
18.03.2010 |

Joku tuolla ruokaostos-ketjussa kertoi ostavansa sitä tarjouksesta ja kiinnostus heräsi. Mitä kaikkea siitä teette, lohta ja silakoita meillä syödään ja vaihtelua olisi kiva saada.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa päälle ja mausteet ja uuniin.

Vierailija
2/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja kaveriks purjoa + valkkaria:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistat voi/ruokaöljyseoksessa miedolla lämmöllä.

Vierailija
4/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli nahattomalle kuhafileelle päälle suolaa ja pippuria ja siivu kylmäsavulohta. SItten vielä maun mukaan tuoreita yrttejä. Sitten file rullalle ja cocktailtikulla kiinni. Reunalliseen kasariin kalalientä ja rullat sinne kiehumaan kypsiksi.

Tarjoile vaikka parmesanrisoton kanssa. Juomaksi hyvä valkkari. Nam!

Vierailija
5/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

varmasti testattua. Minkä hintainen kuha on sitten edullista? Ei ole hajuakaan paljonko tuo maksaa normaalistikaan.. :)

Vierailija
6/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pannulla voissa (mausteena hiukan suolaa ja valkopippuria) ja haudutan (ruoka)kermassa + valkoviinissä ja just esim. purjoa sekaan. Tai vaikka jättikatkaravun pyrstöjä...



Söisimme kuhaa huomattavasti useammin jos se ei olisi niin törkykallista ja harvoin tarjouksessa - siksipä hyödynnän tarjouksen jos sellaisen näen. Normaali hinta huitelee siellä naudan sisäfileen hinnoissa....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
7/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on kohtuu hintainen.

On muuten harvoin tarjouksessa :/

Vierailija
8/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos saat valmiita fileitä alle 20 kilo, niin se on edullista, tai ei ehkä edullista, mutta sen edullisemmin et mistään saa. Jos osaat perata kalan itse, saat halvemmalla, kun ostat kokonaisena ja fileoit itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

t.ap

Vierailija
10/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisään porkkanatikkuja ja kukkakaalia joka on paloiteltu tosi pieniksi kukinnoiksi, kermaa ja valkoviiniä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
11/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alle kympin???


Korjaan että olisi tosi edullinen jos saisi tuohon hintaan.

Vierailija
12/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voissa ja ruisjauhoissa paistetut kuhafileet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
13/13 |
18.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylie Kwongin ruokaohjelmassa oli hieno konsti kypsentää kala-annos. Hukkasin varsinaisen repseptin, mutta idea oli se, että kala ja suikaloidut vihannekset höyrytettiin ensin llähes kypsiksi ja aseteltiin lautaselle. Sitten kuumennettiin [pähkinä?]öljyä ja kaadettiin kiehuvana annoksen päälle, jolloin kala kypsyi valmiiksi!