Jaksaisinko alkaa leipomaan pullaa?
Kommentit (9)
Miksi pitäisi? Ainahan se on parempi olla leipomatta, jos ei ole mitään tarvetta pullalle eikä leipominen huvita.
EN. Leivoin eilen ja tänään tein niistä laskiaispullia.
Mutta kun on viikolla tullut tehtyä toistasataa laskiaispullaa töissä niin tuntui että jaksaisinko enää kotona... Mutta tein nyt sen taikinan kuitenkin. Tuolla se kohoaa.
AP
Taidan minäkin tehdä huomenna. Nam :)
EN. Leivoin eilen ja tänään tein niistä laskiaispullia.
Inhoan pullan leipomista, tai siis lähinnä taikinan alustamista. Mutta kerrankin sain aikaan kuohkeita ja hyviä, isoja laskiaispullia!
Mutta jos juuri nyt pitäisi aloittaa alusta, en jaksaisi...
resepti jolla saan pullista todella kuohkeita ja pehmeitä, ikävä vaan että ne tulee syötyä melkein heti.
viime tiistaina ja leivottiin silloin tytön kanssa... Eskarilainen poika sitten leipoi viimeisen pellillisen kotiuduttuaan.
Tehtiin isot laskiaispullat valmiiksi ja pantiin pakastimeen, josta otettiin eilen täytettäväksi. Kyllä se niin on, että silloin pitää leipoa, kun into iskee. Muuten tulee niin väkisin väkerretyn maku pulliin, etteivät ne maistu kellekään, kun ei viitsi kunnolla taikinaa alustaa.
pakotin itseni