Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Hjälppiä, pullien pohjat palaa :/
15.01.2010 |
Kertokaas nyt tietäväiset ystävät, millä konstilla saan pullat onnistumaan.
Uuni on uudehko ja joka hemmetin kerta kun paistan pullia (esim. eilen Fazerin raakapakaste Dallas-pullia), niin pullat on päältä juuri sopivan värisiä, ja pohjasta lähes mustia.
Lämpötila oli ohjeen mukainen, 200 astetta ja pelti keskitasossa ja ylä-sekä alalämpö päällä.
Mikähän tuohon auttais? Peltiä ylös vai alaspäin? Lämpötilaa alemmas?
Oli ehkä viidennet pullat, jotka meni ketuiks, vaikka koitin ottaa tosi hyvissä ajoin pois uunista.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa