Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Riisipuuroasiantuntijat! Palaneen hajusta kysymys!

Vierailija
10.01.2010 |


Eli katila tarrasi ikävän palaneen pinnan kun puuro oli ollut levyllä vasta noin 15 minuuttia.



Siirsin pian toiseen kattilaan. Puurossa ei ole palaneita palasia, eikä puuro ole muutenkaan palanutta. Haisee silti palaneelta.



Onko mitään toivoa enää, että riisipuuro ei maistuisi palaneelta kun se on valmista? Onko mitään kikkaa peittaa palaneen makua?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menihän se, ei se varsinaisesti maistunut siltä miltä haisi.

Vierailija
2/3 |
10.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietää sen jo puolikypsästäkin että maistuuko palaneelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset


Olen raskaana ja kaikki hajut tuntuu satakertaisilta. Olisin varmaan oksentanut, jos olisin yrittänyt maistaa.



Kiitos kuitenkin neuvoista!



T: Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kolme