Millainen salaatti on epäterveellinen?
Ovatko esim. pähkinät salaatissa epäterveellisiä?
Kommentit (4)
Jos salaatissa pastaa, kannattaa suosia täysjyväpastaa.
Kastikkita ei välttämättä tarvita, tai vain loraus hyvää rypsi- tai oliiviöljyä.
kunnon ceasar salaatti (juusto & se kastike) mut ai kun on hyvää. Ylipäätään majoneesit kastikkeena ja pekoni, En tiedä syödäänkö Suomeassa salaattia joka on höystetty pekonilla ja kasalla juustoa(?) mutta englanissa ainakin.
Terveellinen ja kaloripitoinen ei aina käy yksiin. Pähkinöissä on pirusti kaloreita mutta terveellisiähän ne kai on kohtuumäärässä. Myös oliivi- tai muu öljy on ainakin suositusten mukaan "terveellistä", mutta yhdessä desilitrassa on kaiketi lähemmäs 1 000 kaloria joten ei sitäkään kannata liikaa sinne laittaa.
majoneesipohjaiset salaatinkastikkeet kerryttää kaloreita, myös rasvaiset juustot.