Uskallammeko syödä tota keittoa?
Tein siis eilen jauhelihakeiton ja söimme sitä ihan normaalisti.
Syömisen jälkeen huomasin vahingossa, että yhden jauhelihakökkärän sisältä pilkotti pieni pala jotain sinistä muovia. Sellainen ohut ja sitä pystyi vähän venyttämään.
Otin sen toki pois ja palautetta on lähtenyt jo valmistajalle, mutta uskallammeko syödä tuota keittoa vielä?
Kommentit (4)
Eihän se ollut kuin jotain pakkausmateriaalia (ja todennäköisesti vain se yksi pala). Ei bakteereja eikä varmasti muutenkaan haitallista.
Elintarvikemuovista kysymys, joten ei ole myrkyllistä, tulee läpi kokonaisena toisesta päästä jahka maltat odottaa. Missä maalaisjärki?
Elintarvikemuovista kysymys, joten ei ole myrkyllistä, tulee läpi kokonaisena toisesta päästä jahka maltat odottaa. Missä maalaisjärki?
heidän asiakaspalvelunumeroonsa ja kysyin, että uskallammeko syödä niin hän sanoi ettei voi sanoa ennen kuin on nähnyt mikä muovi on kyseessä. :(
Nyt täytyy sitten alkaa väsätä jotain ruokaa. Kalapuikkoja kaiketi, koska jauheliha mitä löytyy kaapista niin on tuota samaa erää enkä uskalla sitäkään siis käyttää.
:(
Lisäksi eniten mietityttää se, että me tosiaan söimme eilen sitä keittoa ennen kuin se muovi löytyi. :(