Miten saa kotikonstein mustapäät pois?

Vierailija

Apua!Huomasin, että mulla on ihan tuhottomasti mustapäitä. Miten pääsen niistä kotona eroon niin, ettei jäis mitään koloja tms.?

En nyt millään raskisi mennä kosmetologille..

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ei kotikonstein eikä kosmetologilla. Jo 15 vuotta mulle on tehty ties mitä hiontaa jne. hoitoja. Ei ole auttaneet. Mustapäät ovat ja pysyvät.Nyt voit hyvällä omalla tunnolla jättää rahasi (sitten kun saat taas säästettyä) käyttämättä kosmetologiin. Se on kyllä ihanaa hemmottelua, mutta mitään apua tähän asiaan ei hoidoista ole.

Vierailija

tarkoitettua yö- ja päivävoiteet. Olen ollut todella tyytyväinen. Maksaa sen reilu 20 purkki, mutta on se sen arvoista.Ja toinen mitä olen käyttänyt, on suola-oliiviöljynaamio. Tee tahna, hiero kasvoille ja anna vaikuttaa 10 min. Huuhtele. Toista muutama kerran viikossa alkuun ja sitten kerran viikossa.Toivottavasti on apua.

Vierailija

Ja multa lähti kaikki mustapäät! Pysyivätkin poissa jonkin aikaa. Mutta kuuri ei tepsi heti, ensin pitää syödä jopa 2-3 kuukautta, ennenkuin toimii. Samalla Arbutinia kasvoille aamuin illoin, päälle jotain kevyttä öljytöntä kosteusvoidetta.

Vierailija

tästä on apua:

-kunnon höyrysauna/vaikka höyryhengittely kattilan kanssa (kattilassa oleva vesi kiehuvaksi, sen jälkeen pää kattilan ylle ja pyyhe peitoksi ettei höyry karkaa.Tämän jälkeen puristelu.Sitten puhdistusaineella pesu. Sen jälkeen savinaamio. Anna vaikuttaa kunnes naamio täysin kuiva ja sittenkin vielä n 10 minuuttia. Tämän jälkeen taas pesu. Kuivaa kasvot hyvin ja laita jotain huokosia supistavaa kasvovettä tai vaikka Septidiniä mustapäihin.Puristelua varten kannattaa ostaa esim Body Shopissa myytävä mustapäärauta. Lähde puristamaan kaukaa kohti mustapäätä ja toisella kädellä purista vastaan.En käyttäisi mitään kuorinta-aineita tämän toimenpiteen yhteydessä, sillä tuo puristelu ärsyttää itsessään huokosia jonkin verran ja kuorintakäsittelyllä punotus toimenpiteen jälkeen jatkuu pidempään.Yöksi voi laittaa jotain rauhoittavaa rasvaa, jos punoitus ei ota toetakseen, mielellään kuitenkaan ei enää sinä iltana rasvaa nassuun. Ellei sitten sitä supistavaa rasvaa.

Lainaus:

Apua!Huomasin, että mulla on ihan tuhottomasti mustapäitä. Miten pääsen niistä kotona eroon niin, ettei jäis mitään koloja tms.?

En nyt millään raskisi mennä kosmetologille..


Vierailija

voi olla että määräisi sinulle lääkekuurin noihin näppyihin.Itse sain akneen sen aikoinaan, auttoi todella hyvin. On pitkä kuuri mutta kannatti.Itse suosittelen myös Vichyn tuotteita. www.vichy.fi löytyy lisätietoja. Ja apteekissa myydään. Kannattaa ihmeessä satsata kyllä.

Tuolta nettisivujen kautta pystyy katsomaan itselleen sopivia tuotteita ihotyypin mukaan aika näppärästi.Itse olen tykännyt oligo sarjasta. Heiltä saa myös ihon kuorintaan tehokkaita tuotteita, siihen yhdistettynä kasvonpuhdistus ja kasvovesi sekä oikea voide.. Lisäksi puhdistus iholle aamulla ja illalla, huolimatta onko käyttänyt meikkiä vai ei.Mutta itse lähtisin nyt ensin tuolta ihotautilääkäriltä sekä Vichyn tuotteista liikkeelle.

Vierailija

on aikas kamala kapistus.Ammattilaisilla huomattavasti paremmat raudat :DLisäksi saa helposti, jopa noilla ammattilaisten raudoilla, arpia naamaansa jos lähtee kokemattomana puristelemaan.Ehdottomasti komppaan myös, ihotautilääkäri ja kunnon puhdistustuotteet sekä voiteet

Vierailija

1. Mene saunaan tai höyrytä kasvot kattilan päällä, se avaa ihohuokoset.2. Laita syväpuhdistava kasvonaamio. Itse käytän Freemanin mutanaamiota, halpa ja hyvä tuote.3. Aseta Nivean mustapäälappu nenälle/otsaan/leukaan.Toimii!! Tulee ihanan heleä iho ja mustapäitä lähtee roppakaupalla :)

Vierailija

Itsellä on nenä täynnä mustapäitä, joten iho aina ollut pikku reikiä täynnä. Välillä puristelen pois pahimmat, mutta vältän ärsyttämästä liikaa ihoa. Nykyään on hyviä meikinalusaineita, joilla saa tasaisen näköisen ihon.

Vierailija

Höyrytä ihohuokoset auki ja sivele koko naamalle huoneenlämpöistä sitruunanmehua kerran viikossa. En suosittele herkkä ihoisille!

 

 

Vierailija

Et voi tehdä mitään. Naamasi on tuomittu tuhoon. Älä usko mihinkään taikauskoisiin konsteihin, vaan nauti elämästä niin kauan kuin se on vielä kolottomana mahdollista.

Vierailija

Tyynyliinan vaihto usein, 2-3x 2viikossa, ettei puhdistettu iho likaannu tyynystä.
Enpä ole itsekään niistä eroon päässyt, mutta kai se kunnollinen puhdistus on tärkeää, samoin terveellinen ravinto. Itselläni oli raskauden aikana täydellinen iho, kuivempi mutta silti ihanan sileä, joten luulen että mulla rasvainen iho johtuu hormoneista.

Vierailija

Jos mustapäät ovat pieniä, saattaisi salisyylihappo toimia. Paula's Choicella on alkoholittomana erilaisia BHA-tuotteita, niistä voi tilata näytteitä. Itselläni on tosin niin isoja mustapäitä, että vaikutus jää lyhytaikaiseksi.

 

Kannattaa myös syynätä käyttämiesi kosteus- ja meikkivoiteiden incit ja vaihtaa tuotteet, jos niissä on tukkivia ainesosia (vaatii hiukan tutkimusta ja testailua).

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat