Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

jelppiä

Vierailija
02.10.2009 |

Sain safun graavisuolatun kirjolohiviipaleen tutulta joka tuli käymään. en ole itse tällaista ikinä ostanut tai tehnyt kotona joten miten toimin. onko valmista syötäväksi vai täytyykö olla uunissa esim. ja kuinka kauan?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavisuolaus on yksi "kypsennystapa" kalalle, joten on turvallista syödä, ellet ole raskaana. Mutta voit halutessasi kypsentääkin, 200 astetta puoli tuntia niin pitäs varmasti olla kypsää.

Vierailija
2/2 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ellet ole raskaana. Siitä vaan hyvän leivän päälle ja vähän sitruunamehua mukaan. nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla