Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä voisi korvata liivatelehden juustokakussa?

Vierailija
23.09.2009 |

Tekisin sellaisen juustokakkumaisen vaahtokakun valkosuklaasta ja kermavaahdosta. Liivate maistuu mielestäni yleensä kaikesta läpi, mutta ihan varmasti varsinkin valkosuklaan läpi tunkisi.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopeta se vegaanipelleilysi.

Vierailija
2/6 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

onnistuu, mulla kyllä meni pari erää kokeillessa. Ja kakussa olisi hyvä olla jokin voimakas maku pinnassa, voi nimittäin maistua vähän kalalta (tehty merilevästä).



Agaria saa apteekista tai marketista (ei kaikista)...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enkä edes ole vegaani.

Vierailija
4/6 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liivate ei maistu läpi, todellakaan. Jos sitä pelkäät, niin käytä vaikka sitten hiukan vähemmän sitä liivatetta ja hyydytä kauemmin.



Olen tehnyt kymmeniä liivatteilla hyydytettyjä kakkuja (valkosuklaastakin monen monet kerrat), enkä ymmärrä miten liivate maistuu "läpi".

Vierailija
5/6 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

se maistuu läpi, kunnolla liotetut liivatelehdet ei

Vierailija
6/6 |
23.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sillä liivate EI maistu miltään.

Aika ns perusvirhe on että ihmiset säilyttävät kaikkea soopaa jääkaapissa ja näistä se maku tarttuu.



Makutestit ovat helppo järjestää. Ihmiset eivät sokkona maista toisistaan niin simppeleitä juttuja kuin kylmää kahvia, teetä, vihreää teetä, hunajavettä jne, eli kun olet tehnyt testin ja huomaat olet pihalla, tajuat että siivoat jääkaapin kunnolla.



Valkosuklaakakussa käytä kunnon valkosuklaata eikä mitään halpisversiota, niin johan alkaa maistumaan.

terveisin kondiittori

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kuusi