Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Pallea kipu, joka säteilee selkään..

Vierailija

Mikähän sisäelin mahtaa oikutella??

Kommentit (6)

Vierailija

Itsellä aina välilä käy noin. Usein alkaa silloin kun olen pitkään ollut hartiat lytyssä tai nukkunut huonossa asennossa. Tilanne on korjautunut sillä, että muutaman minuutin keskityn hengitykseen ja yritän kivusta huolimatta hengittää joka kerta vähän syvempään. Sitten kipu helpottaa yhtä äkisti kuin mitä oli alkanut.

Mitään varsinaista syytä ei kipuiluun ole koskaan löytynyt. Lääkäri epäili jonkun lihakset hetkellistä verenkierron heikkoutta (vrt. esim. jalan puutuminen jos istut pitkään polvillasi). Tilanne korjaantuu, kun verenkierto ja täten lihaksen hapensaanti palaa normaaliksi.

Vierailija

Itse olen ensiviikolla juuri menossa sappirakon poisto leikkaukseen.Kohtaukset liittyvät yleensä syömiseen, minulla alkoi kohtaukset kun olin syönyt raskaasti jotain esim. rasvaista.Alkuun kohtaukset olivat kipua koko pallean kohdalla, kuin kramppimaisena kipuna, joka säteili todella ikävästi yläselkään, juuri lapaluiden väliin.KOhtaukset voivat kestää muutamasta minuutista useisiin tunteihin. Itselläni pahin kestänyt 20h.Jos yhtään epäilet näitä niin kannattaa googlata lisää tietoa ja varata aika lääkärille.

Sappikivet todetaan ultralla ja oirehtivina ne leikataan tähystyksellä.Todella veemäinen sairaus joka vaan pahenee ajan kanssa ja altistaa haima- ja maksatulehduksille.Voi hillitä oikeanlaisella ruokavaliolla...

Uusimmat

Suosituimmat