Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lohi oli tunni kylmässä uunissa. Voiko vielä

Vierailija
22.08.2009 |

syödä kypsentämisen jälkeen?



Eikös tuollainen pilaannu helposti?





Ja kuinka pitkä kypsentämisaika riittää 500grammaiselle lohipalalle?



Mies oli laittanu kalan uuniin eikä ollut huomannut että se on kylmä. Kymmenen minuuttia sitten kokeili lohta eikä huomannut että uuni oli kylmä. Valo vain palaa. HUOH :D

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ennen kypsennystä olla mitään jääkaappikylmää. Siellähän ne uunissa bakteerit kuolee, jos nyt jotain on kerennyt kehittyä..

Vierailija
2/2 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos mä en tiedä niin en voi vastata. En aio alkaa valehdella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi kolme