Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostin ananakse joka on vähän raaka. Miten säilytys?

Vierailija
15.08.2009 |

Laitoin ananaksen pitkittäin poikki, ja kyllähän sitä syö mutta ei ole sellaista ihanan makeaa. Kypsyykö jääkaapissa, vai voiko säilyttää huoneenlämmössä? Vai kypsyykö edes enää itsekseen.



Miten osaatte ostaa kypsän ananaksen? Minulle joku sanoin että kun lehti irtoaa niin on kypsä. Ei ainakaan tämä kappale ollut.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
15.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyppäse sieltä niistä "vihreistä" sisin lehti irti. Jos se irtoaa helposti, ananas on kypsä. Jos et saa sisintä lehteä helposti irti, ananas on raaka.



Kotona kypsyttämisestä en tiedä, koska ostan aina kypsän hedelmän. Jos en käytä sitä heti, säilytän huoneenlämmössä, mutta sinä olet jo halkaissut omasi..

Vierailija
2/2 |
15.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

niitä kuuluu kypsyttää pöydällä. Harvoin kaupasta saa kypsää ostettua, ovat yleensä raakoja.



Pöydällä huoneenlämmössä se kypsyy, on joskus ollut mulla hyvinkin viikon.



Kuoresta tunnistaa, saa olla HIEMAN pehmeä, ja ei saa olla väriltään vihreä vaan enemmänkin ruskea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi kolme