Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruuanlaittotaitoiset, tarvitsen neuvoanne.

Vierailija
15.08.2009 |

Huomisen kiireen vuoksi kuorin perunat jo tänä iltana ja ajattelin keittääkin ne valmiiksi. Huomenna on tarkoitus olla muusia, niin säilytänkö perunoita yön yli keitettynä kokonaisia vai valmiina muusina?



Onko siis väliä teenkö muusin huomenna kylmistä perunoista vai onko parempi tehdä se heti keittämisen jälkeen jo tänään?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

uusista perunoista ei sitten tule kunnon muusia..

Vierailija
2/5 |
15.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tee tänään jo muussiksi asti, perunat menee klimppisiksi jos säilytät keitettynä yön yli. Ja kylmistä perunoista et kyllä saa kunnon muussia, vaan liisteriä.



Muussi voi olla huomenna aika "jämäkkää", mutta lisää siihen maitoa. Hyvä tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muusin voi muuten tehdä myös keitinveteen ja lisätä myös esim. maustamatonta sulatejuustoa ja aromattia. Tosin varhaisperunoista tai kesäperunoista ei tule niin hyvää muusia kuin perus talviperunoista

Vierailija
4/5 |
15.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tähän palstaan voi aina luottaa. :D



ap

Vierailija
5/5 |
15.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan kamalan pahalle, jotenkin hapantuneelle - en tiedä mistä johtuu?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yhdeksän