Mousse kakun täytteenä? Neuvokaa!
Siis tekisi mieleni kokeilla näitä kaupan mousseja, jotka tehdään jauheesta, täyskärin täytteenä, mutta miten se tapahtuu? Pitääkö mousseen lisätä liivatetta vai onko tarpeeksi jäykkää sellaisenaan? Voiko kakun kasata perinteisesti (ensin alin kerros, täyte, seuraava kerros...jne) vai pitääkö kasata ensin ylösalaisin vuokaan?
Kiitos, jos löytyy jauhopeukaloita neuvomaan!
Kommentit (8)
täytyypä kokeilla! Mutta mikä olisi hyvää valmismussea, ettei maistuisi niin einekseltä tai joltain pahalta?
onkohan Blåbandin, suklaamooussea, johon lisätään vaan maito ja sekotetaan. Täytekakkuun eka jotain keltasta hedelmäsosetta, sukklaamousse päälle ja avot!
sekoitan vadelma- ja metsämarjamoussea (50-50). Sitä mansikkahillon kanssa ja meillä katoaa. :)
ostettiin kahta lajia kerralla ja tehtiin jälkkäriksi ja helvetti kun oli pahaa, kukaan ei pystynyt syömään. Merkkiä en muista.
En pilaisi kakkuani moisilla
Siis kakunkerrosten välissä, hyvää on:-)
Suosikki on tämä:
2dl Flora vispiä
200g vaniljia tuorejuustoa
5 liivatetta
2 munaa
0,5dl sokeria
200g valkosuklaata
1 Daim-patukka (iso)
Helppo ja nopeakin tehdä. Eka munat ja sokeri vaahdoksi. Sitten vaahdotettu Floravispi sekaan. Tuorejuusto sekaan, sulatettu valkosuklaa ja paloiteltu Daim sekaan. Lopuksi liivatteet (liuotettuna pieneen vesitilkkaan).
Kokoan aina vuokaan ylösalaisin. Kakusta tulee näin todella korkeita ja näyttäviä :)
Toiseen väliin jos vielä laittaa mustikkahilloa, niin NAM!
jäykkää sellaisenaan, kunhan annat kovettua ensin. Ja perinteiseen tapaan voi täyttää.