Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Siideri vs. valkoviini

Vierailija
11.06.2009 |

Tuleeko Valkoviinistä yleensä pahempi krapula kuin siideristä?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
11.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

yksilöllistä, ja samoin sen syntyyn vaikuttavat tekijät. Yleensä krapulan saamiselle altistavat väsymys ja huono ravitsemustila. Jos alkoholin nauttimisen yhteydessä verensokeri laskee kovin alas, heikentää se alkoholipalamisen yhteydessä syntyvien, krapulatuntemuksia aiheuttavien elimistölle myrkyllisten aineiden poistumista verenkierrosta. Eli suomeksi - aivan se ja sama mitä juot, kunhan huolehdit että verensokeri on riittävän korkealla.



Alkoholi polttaa sokeria verestä, ja mitä enemän alkoholia, sitä enemän verensokeri laskee. Siiderissä on vähemän alkoholia ja enemän sokeria, joten periaatteessa krapulaa ei niin helposti tule. jos nautittu kokonaisalkoholin määrä on sama, ja veren riittävästä sokeritasosta huolehditaan muulla tavoin, siis syömällä tai juomalla jotain veren sokeria nostavaa, on lopputulos aivan sama viinillä ja siiderillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme neljä