Käytätkö ruoan valmistuksessa broilerin paistisuikaleita?
Itse ostan aina filesuikaleita koska joskus vuosia sitten sain päähäni, että paistisuikaleet on jotain huonoja osia broilerista. Mietin vain, että onko ne nyt todella NIIN huonoja kuitenkaan? Syömmehän perheen kanssa myös broilerin koipia, siipiä ja kokonaista grillattua broileria. Mikä niissä paistisuikaleissa on erilaista?
Kommentit (21)
Paistisuikaleisen seassa näkyy sellaisia vaaleita viiruja, jotain jänteitä tai jotain muuta ällöttävää
Käytän niitä kanapataan. Hyvää on.
Käytän vain fileitä, jotka viipaloin. Ostan kyllä joskus kokonaisen grillatun broilerin, josta syön kaiken syötävän.
[quote author="Vierailija" time="25.04.2015 klo 19:30"]
Käytän vain fileitä, jotka viipaloin. Ostan kyllä joskus kokonaisen grillatun broilerin, josta syön kaiken syötävän.
[/quote]
Ja syöt siinä samalla sitä kamalaa paistisuikaletta, suikaloimatta vaan.
En osta paistisuikaileita, kerran ostin oli kauheaaa...
kokonaisen broilerin ostan kyllä toisinaan grillattuna ja syödään siitä kaikki , mutta ei usein,
Syön. Ei mulla ole varaa nirsoilla.
Ne on syötävää. Ärsyttää suunnattomasti kun samaan aikaan puhutaan tehotuotannosta, kasvattajien pienistä tuloista, ekologisuudesta jne, mutta samaan aikaan ihmisille kelpaa vain yksi osa eläimestä. Roskiinko loput? Kyllä niistä oikeasti hyvä ruoka tulee.
Käytän paistisuikaleita mieluummin kuin fileitä. Jos ostan kokonaisen broilerin, käytän sen kokonaan, myös luut.
Kyllä käytän. Minusta on suurta hulluutta ja tuhlausta käyttää vain ns. parhaita ruhonosia. Ja kun ne fileet ei aina edes ole sitä parasta lihaa. Se mikä liha on kulloinkin parasta riippuu siitä mitä ruokaa tekee. Minusta on jotenkin kermapersemaista mainostaa kuinka käyttää vain filettä. Kertoo siitä, ettei ihminen tiedä ruuanlaitosta yhtään mitään. Eikä kunnoita sitä ruuaksi tapettua eläintä, kun jättäisi siitä suurimman osan syömättä. Länsimaista roskakulutusta parhaimmillaan.
Kyllä käytän, mutta vain marinoimattomia. Ne marinadit ovat karmean makuisia.
[quote author="Vierailija" time="25.04.2015 klo 19:33"]
Ne on syötävää. Ärsyttää suunnattomasti kun samaan aikaan puhutaan tehotuotannosta, kasvattajien pienistä tuloista, ekologisuudesta jne, mutta samaan aikaan ihmisille kelpaa vain yksi osa eläimestä. Roskiinko loput? Kyllä niistä oikeasti hyvä ruoka tulee.
[/quote]
Näinhän se tuntuu olevan. Ei kelpaa ihmisille ruhosta kuin fileet. Vaikka rasvaisemmat palat on terveellisempiä.
Mä ostan fileetä ja viipaloin itse.
En syö tehotuotettua broileria lainkaan. Todella epäeettistä ruokaa.
[quote author="Vierailija" time="25.04.2015 klo 19:40"]
Mä ostan fileetä ja viipaloin itse.
[/quote]
Paistisuikaleet ei ole tehty fileestä.
En osta mitään valmiiksi suikaloitua. Mulla on terävät veitset suikalointia ja pilkkomista varten.
Joskus olen ostanut. Erittäin maukkaan simppelin ruuan tein, kun paistoin marinoidut paistisuikaleet kovalla lämmöllä niin, että marinadi haihtui. Lisäsin pakastemaissia ja oli erittäin herkullista. Kerralla syötävä pois, koska lämmitettynä ei kovin hyvältä enää maistu.
Paistisuikaleet on broilerin reisilihaa. Jos kerran syöt reisikoipia, niin...