Pyttipannu nammmmm!
Perunaa, nakkeja, sipulia ja päälle pari häränsilmää aaaaaah sluurps!
Kommentit (17)
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 12:42"]
No mutt eihän tuo ole terveellistä ja ravitsemustieteilijöiden hyväksymää ruokaa, hyi sua. Et syö.
Mun mielestä ihanaa myös...
[/quote]
Joo, perunan vois jättää pois.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 12:43"]
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 12:42"]
No mutt eihän tuo ole terveellistä ja ravitsemustieteilijöiden hyväksymää ruokaa, hyi sua. Et syö.
Mun mielestä ihanaa myös...
[/quote]
Joo, perunan vois jättää pois.
[/quote]
Ja nakit, kauheeta einesmössöä ja liikaa suolaakin. Toivottavasti ap ei ole lisännyt ruokaansa suolaa. Mahdollisimman mautonta sen olla pitää.
Mä rakastan paistiksia. Perunaa ja Hk:n blöötä mausteilla ja sinapilla.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 12:49"]
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 12:43"]
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 12:42"]
No mutt eihän tuo ole terveellistä ja ravitsemustieteilijöiden hyväksymää ruokaa, hyi sua. Et syö.
Mun mielestä ihanaa myös...
[/quote]
Joo, perunan vois jättää pois.
[/quote]
Ja nakit, kauheeta einesmössöä ja liikaa suolaakin. Toivottavasti ap ei ole lisännyt ruokaansa suolaa. Mahdollisimman mautonta sen olla pitää.
[/quote]
Riippuu nakeista, niitä on kunnollisiakin.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 12:48"]
Pydäri ilman perunaa??
[/quote]
Onnistuu kyllä. Lanttu on maukas vaihtoehto.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:09"]
Härän silmää? What?
[/quote]
Ei liene vaikea päätellä, mitä ne häränsilmät oli, jos kerran pyttärin yksi oleellinen ainesosa jätettiin mainitsematta.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:09"]Härän silmää? What?
[/quote] yhdeltä puolelta paistettu kananmulkku :)
Pyttäriin laitetaan perunaa, porkkanaa, paljon sipulia, joko lenkkiä tai nakkia ja kinkkua. Muna paistetaan eri pannulla ja yhdeltä puolelta paistettuna.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:09"]
Härän silmää? What?
[/quote]
Islantilaisessa pyttipannussa voisi olla kirjaimellisesti totta. Oli kokemus nähdä lampaan kaunis katse islantilaisessa aladobissa.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:34"]
Pyttäriin laitetaan perunaa, porkkanaa, paljon sipulia, joko lenkkiä tai nakkia ja kinkkua. Muna paistetaan eri pannulla ja yhdeltä puolelta paistettuna.
[/quote]
Minun pyttiksessäni ei ole makkaraa vaan naudan ulkofilettä, mutta se onkin cordon bleu -tasoa. Kaikki ainesosat ovat raakoja, kun paistaminen alkaa, eli kyseessä on ruokalaji eikä pannussa paistettu kompostipussi.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:42"][quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:34"]
Pyttäriin laitetaan perunaa, porkkanaa, paljon sipulia, joko lenkkiä tai nakkia ja kinkkua. Muna paistetaan eri pannulla ja yhdeltä puolelta paistettuna.
[/quote]
Minun pyttiksessäni ei ole makkaraa vaan naudan ulkofilettä, mutta se onkin cordon bleu -tasoa. Kaikki ainesosat ovat raakoja, kun paistaminen alkaa, eli kyseessä on ruokalaji eikä pannussa paistettu kompostipussi.
[/quote]
Eikö ulkofile ole vähän kuivaa ja liian vähärasvaista paikkaa tuollaiseen ruokaan? Ei peruna ja porkkana mene kompostiaineeksi vaikka niitä olisi hieman höyrykattilassa ennen pannulla paistoa esikypsennetty.
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:42"]
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:34"]
Pyttäriin laitetaan perunaa, porkkanaa, paljon sipulia, joko lenkkiä tai nakkia ja kinkkua. Muna paistetaan eri pannulla ja yhdeltä puolelta paistettuna.
[/quote]
Minun pyttiksessäni ei ole makkaraa vaan naudan ulkofilettä, mutta se onkin cordon bleu -tasoa. Kaikki ainesosat ovat raakoja, kun paistaminen alkaa, eli kyseessä on ruokalaji eikä pannussa paistettu kompostipussi.
[/quote]
Et taida olla kummoinenkaan kokki.
Kyllä kunnon rasvaiset makkaraperunat majoneesillä vie kielen mennessään jopa tältä ravitsemustieteitä opiskelevalta :)
[quote author="Vierailija" time="08.04.2015 klo 13:34"]
Pyttäriin laitetaan perunaa, porkkanaa, paljon sipulia, joko lenkkiä tai nakkia ja kinkkua. Muna paistetaan eri pannulla ja yhdeltä puolelta paistettuna.
[/quote]
Ei tasan kuulu porkkana aitoon pyttipannaan, eikä edes suomalaiseen pyttipannuun. Tokihan pyttäriä voi höystää mielensä mukaan, mutta onko se sitten enää pyttäriä, onkin jo toinen juttu.
No mutt eihän tuo ole terveellistä ja ravitsemustieteilijöiden hyväksymää ruokaa, hyi sua. Et syö.
Mun mielestä ihanaa myös...