Miten kimchiä valmistetaan?
Haiseeko se kaali sitten? Joo, voisin kattoo googlesta, mutta mulla olisi ehkä muitakin kysymyksiä liittyen ruokiin(aasialaisiin).
Kommentit (4)
[quote author="Vierailija" time="15.04.2015 klo 09:50"]
Korealaisilla on muutama miljoona "ainoaa oikeaa" tapaa valmistaa tätä heidän versiotaan hapankaalista. Yhteistä niille on se, että prosessi alkaa siitä kun silputtu kaali saa käydä nesteessä huoneen lämmössä muutaman päivän. Tarkemmat reseptit kannattaa hakea netistä. Googlaa vaikkapa "how to make kimchi".
[/quote]
Yhteistä on sekin, että kimchi on aina melko tulista tai erittäin tulista. Siinä se eroaa täysin eurooppalaisista hapankaaleista.
Kiitos vastauksesta! Tiedätkö korealaisesta ruoasta muutenkin? Mulla on semmonen mielikuva, että ruoka olisi liha- ja kasvispainotteista, ja että esim. viljoja ei syödä kovin paljoa? Minkälainen on esimerkiksi korealainen aamupala?
[quote author="Vierailija" time="15.04.2015 klo 09:51"]
[quote author="Vierailija" time="15.04.2015 klo 09:50"]
Korealaisilla on muutama miljoona "ainoaa oikeaa" tapaa valmistaa tätä heidän versiotaan hapankaalista. Yhteistä niille on se, että prosessi alkaa siitä kun silputtu kaali saa käydä nesteessä huoneen lämmössä muutaman päivän. Tarkemmat reseptit kannattaa hakea netistä. Googlaa vaikkapa "how to make kimchi".
[/quote]
Yhteistä on sekin, että kimchi on aina melko tulista tai erittäin tulista. Siinä se eroaa täysin eurooppalaisista hapankaaleista.
[/quote]
Ei kaikki kimchi ole tulista. Valkoiseen kimchiin ei tule chiliä.
Korealaisilla on muutama miljoona "ainoaa oikeaa" tapaa valmistaa tätä heidän versiotaan hapankaalista. Yhteistä niille on se, että prosessi alkaa siitä kun silputtu kaali saa käydä nesteessä huoneen lämmössä muutaman päivän. Tarkemmat reseptit kannattaa hakea netistä. Googlaa vaikkapa "how to make kimchi".