Voiko porsaanfileen kypsentää niin, että
laittaa sen suoraan pakastimesta pakkauksessaan 100-asteiseen uuniin ja antaa hautua siellä kypsäksi vähintään 6 tuntia?
Kommentit (15)
Juu, tuloksena on mehevää pulled porkia.
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:47"]
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]
Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.
Loistavaa pulled porkia!
[/quote]
Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.
[/quote]
Joo kyllä epäilyttää. Filee, ja voi olla sisältä jäässä vielä paiston lopuksikin, päältä palanut.
Ja nesteet pihalla. Mutta miten ne hampurilaispihvit muuten kestää suoraan pakasteesta paistoon? No tietty ovat pieniä, mutta silti, onko se alkulämpö ihan ohuissa pihveissä niin merkittävä sittenkään?
t. keittiötumpelo
Siis tuohan on ihan sous videä ja jos 6 tuntia vakuumissa kypsyttelee, niin taatusti on mehevää, kun siitä ei kosteus pääse haihtumaan.
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:54"]
Siis tuohan on ihan sous videä ja jos 6 tuntia vakuumissa kypsyttelee, niin taatusti on mehevää, kun siitä ei kosteus pääse haihtumaan.
[/quote]
Ja muovirasiasta irtoaa varmaan ihania aromeja uunin lämmössä.
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:58"]
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:54"]
Siis tuohan on ihan sous videä ja jos 6 tuntia vakuumissa kypsyttelee, niin taatusti on mehevää, kun siitä ei kosteus pääse haihtumaan.
[/quote]
Ja muovirasiasta irtoaa varmaan ihania aromeja uunin lämmössä.
[/quote]
Siis ihan elintarvikemuoviin vakumoitu viljapossun filee tuo oli, parempi ehkä et kommentoi vasten parempaa tietoasi. Hyvin kestää 100-astetta.
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:47"]
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]
Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.
Loistavaa pulled porkia!
[/quote]
Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.
[/quote]
Kannellisessa onnistuu, kun muistaa rasvat ja lisää esimerkiksi sipuleita, porkkanaa, paprikaa, omenaa ja muuta vastaavaa kosteaa, joka antaa makua. Mausteet tietenkin lisäksi...
Fileestä saa loistavaa, kun ei päästä ollenkaan kuivamaan. Ei tietenkään täysin aja pulled porkin ideaa, mutta mitä väliä, jos ruoka on hyvää?
[quote author="Vierailija" time="07.02.2015 klo 17:02"]
laittaa sen suoraan pakastimesta pakkauksessaan 100-asteiseen uuniin ja antaa hautua siellä kypsäksi vähintään 6 tuntia?
[/quote]
Kyllä sä voit.
joo. voit laittaa sen suoraan uuniin.
Miksi edes ajattelet että EI voisi?
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 17:00"]
Siis ihan elintarvikemuoviin vakumoitu viljapossun filee tuo oli, parempi ehkä et kommentoi vasten parempaa tietoasi. Hyvin kestää 100-astetta.
[/quote]
Siis mitä? Kyllä osa muoveista kestää 100 astetta, mutta eihän niissä kuulu kypsentää, ellei erikseen ole mainittu. Muovissa on monia kemikaaleja, jotka reagoi lämmössä ja liukenevat ruokaan.
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 17:10"]
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:47"]
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]
Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.
Loistavaa pulled porkia!
[/quote]
Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.
[/quote]
Kannellisessa onnistuu, kun muistaa rasvat ja lisää esimerkiksi sipuleita, porkkanaa, paprikaa, omenaa ja muuta vastaavaa kosteaa, joka antaa makua. Mausteet tietenkin lisäksi...
Fileestä saa loistavaa, kun ei päästä ollenkaan kuivamaan. Ei tietenkään täysin aja pulled porkin ideaa, mutta mitä väliä, jos ruoka on hyvää?
[/quote]
Miten lisäät rasvaa ja makua sen vakuumimuovin läpi, jossa ap aikoi possunsa kypsentää?
Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.
Loistavaa pulled porkia!
[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]
Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.
Loistavaa pulled porkia!
[/quote]
Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.
No ei.