Mihin nesteeseen teet riisipuuron?
Kommentit (57)
taysmaito, ainoa oikea vaihtoehto.
Muuten samoin kuin edellinen vastaaja mutta keitän haudutuskattilassa ja käytän kauramaitoa.
Keitän ensin valmiiksi puuroksi vedessä, sitten lisään maidon ja annan tiivistyä.
Täysmaito, sitä haudutuskattilaan 2,5 litraa
Täysmaito tai tilamaito, jos satun saamaan.
Veteen imeytän ja sitten lisään punaisen maidon.
[quote author="Vierailija" time="16.12.2014 klo 18:49"]
Täysmaito tai tilamaito, jos satun saamaan.
[/quote]Sama. Raakamaito kaikista paras vaihtoehto. Haudutuskattilassa teen.
Teen aina uuniriisipuuroa. Helppoa kun ei tarvitse sekoitella ja pelätä että palaa pohjaan ja maitoon teen.
[quote author="Vierailija" time="16.12.2014 klo 18:57"]
Teen aina uuniriisipuuroa. Helppoa kun ei tarvitse sekoitella ja pelätä että palaa pohjaan ja maitoon teen.
[/quote]
Ei haudutuskattilaakaan tarvii sekoitella eikä pala pohjaan.
Uunipuurokin on hyvää, mutta ei ole samanmakuista
Mantelimaitoon, kookosmaitoon, tummansiniseenmaitoon. Ihan fiiliksen mukaan, miten/minkä kanssa meinaan puuron syödä. Kannattaa kokeilla! Etenkin tuo mantelinmakuinen riispuuro on todella jouluista! Ripaus kanelia vaan päälle. ;)
[quote author="Vierailija" time="16.12.2014 klo 18:57"]
Teen aina uuniriisipuuroa. Helppoa kun ei tarvitse sekoitella ja pelätä että palaa pohjaan ja maitoon teen.
[/quote]
Näin.
[quote author="Vierailija" time="16.12.2014 klo 18:51"]
Veteen imeytän ja sitten lisään punaisen maidon.
[/quote]
Sama. Ei se mihinkään muuhun tule hyvää. Harmi vaan, ettei oma vatsa kestä punaista maitoa ja laktoosittomista ei tule oikeanlaista.
Ripuliin, tulee kivaa suklaapuuroa <3
Eka paisuttelen riisin vedessä, sitten keitän puuroksi maidossa.