Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Punainen liha pierettää?

Vierailija
09.11.2014 |

Olen huomannut tämän ongelman itselläni. Mistä johtuu? Onko muilla samaa?

 

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on ärtyneensuolenoireyhtymä ja punainen liha pierettää ihan järkyttävän paljon...

Vierailija
2/9 |
20.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla kana pierettää. Harmi kun tykkään kanasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla oli sama, en kyllä tiedä mistä johtuu. Nykyään olen vege.

Vierailija
4/9 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minua pierettää viljat, ruis on kaikkein pahin. Lisäksi kaikki pavut aiheuttavat kaasun kertymistä suolistoon. Punainen liha taas ei pieretä ollenkaan.

Vierailija
5/9 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 01:22"]

Mulla oli sama, en kyllä tiedä mistä johtuu. Nykyään olen vege.

[/quote]

 

Syön soijarouhetta usein rahanpuutteessa, mutta sekin saa vatsani ilmapalloksi. Koulussa paniikissa kiva pidätellä pieruja.

Vierailija
6/9 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä taitaa monet leivät ja kasvikset kuten herneet pierettää enemmän kuin mikään liha... näin yleisesti ottaen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 01:26"]

Kyllä taitaa monet leivät ja kasvikset kuten herneet pierettää enemmän kuin mikään liha... näin yleisesti ottaen

[/quote]

Kasvikset pierettää, koska ne mätänevät suolistossa ja mätänemisprosessissa syntyy kaasuja.

Vierailija
8/9 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punainen liha pierettää koska se sulaa huonosti elimistössä. Oikeastaan se vaan mätänee ja aiheuttaa kaasuja suolistoon. Valkoinen liha (kala, kana, riista) ei pieretä koska sulaa hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 01:48"]

Punainen liha pierettää koska se sulaa huonosti elimistössä. Oikeastaan se vaan mätänee ja aiheuttaa kaasuja suolistoon. Valkoinen liha (kala, kana, riista) ei pieretä koska sulaa hyvin.

[/quote]

Entsyymit hajoittavat niin punaisen kuin valkoisenkin lihan. Ei se liha suolistossa mätäne. Suosittelen sinulle lisäopintoja.