Punainen liha pierettää?
Olen huomannut tämän ongelman itselläni. Mistä johtuu? Onko muilla samaa?
Kommentit (9)
Mulla kana pierettää. Harmi kun tykkään kanasta.
Mulla oli sama, en kyllä tiedä mistä johtuu. Nykyään olen vege.
Minua pierettää viljat, ruis on kaikkein pahin. Lisäksi kaikki pavut aiheuttavat kaasun kertymistä suolistoon. Punainen liha taas ei pieretä ollenkaan.
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 01:22"]
Mulla oli sama, en kyllä tiedä mistä johtuu. Nykyään olen vege.
[/quote]
Syön soijarouhetta usein rahanpuutteessa, mutta sekin saa vatsani ilmapalloksi. Koulussa paniikissa kiva pidätellä pieruja.
Kyllä taitaa monet leivät ja kasvikset kuten herneet pierettää enemmän kuin mikään liha... näin yleisesti ottaen
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 01:26"]
Kyllä taitaa monet leivät ja kasvikset kuten herneet pierettää enemmän kuin mikään liha... näin yleisesti ottaen
[/quote]
Kasvikset pierettää, koska ne mätänevät suolistossa ja mätänemisprosessissa syntyy kaasuja.
Punainen liha pierettää koska se sulaa huonosti elimistössä. Oikeastaan se vaan mätänee ja aiheuttaa kaasuja suolistoon. Valkoinen liha (kala, kana, riista) ei pieretä koska sulaa hyvin.
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 01:48"]
Punainen liha pierettää koska se sulaa huonosti elimistössä. Oikeastaan se vaan mätänee ja aiheuttaa kaasuja suolistoon. Valkoinen liha (kala, kana, riista) ei pieretä koska sulaa hyvin.
[/quote]
Entsyymit hajoittavat niin punaisen kuin valkoisenkin lihan. Ei se liha suolistossa mätäne. Suosittelen sinulle lisäopintoja.
Mulla on ärtyneensuolenoireyhtymä ja punainen liha pierettää ihan järkyttävän paljon...