Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Maukas KAALIPATA ilman voita, miten???

Vierailija
31.10.2014 |

Oon aina hauduttanut kaalisilpun pannulla voissa, mutta sitä voitahan menee aika paljon... Onko mitään muuta keinoa saada kaalipadasta maukasta?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Häh. En mä ainakaan mitään voita käytä enkä tiennyt et olis pitänyt? Öljyä loraus.

Vierailija
2/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijakastiketta, siirappia ym hapanimelää mausteeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisäät sen kaalin paistamatta, ite en ole koskaan paistanut, enkä sellaisesta edes kuullutkaan. Hyvää tulee kumminkin.

Vierailija
4/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta oleellisempaa on hauduttaa pitkään kannen alla niin että kaali mehustuu, pari tuntia ainakin keittelen. Voita en muistaakseni ole käyttänyt ollenkaan, jauhelihaa käytän, niin siinäkin on rasvaa. Maustan lihaliemikuutiolla, lisään myös porkkanaa. Nami nami, pitääkin taas tehdä.

Vierailija
5/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ikinä käyttänyt voita kaalipataan. Kuten edellä mainittiin, kaali raakana pataan ja pitkä haudutus.
Itse laitan runsaasti siirappia, suolaa, pippuria, valkopippuria ja meiramia. Tulee tosi hyvää!

Vierailija
6/10 |
01.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen korvannut jauhelihan pizzasuikaleilla ja suolan lihaliemikuutioilla. Ja liikaa ei taida voida hauduttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yääääk! Siis todellakin pitää paistaa se kaali pannulla ensin. Pelkästään keitetty kaali on ällöttävää!
Paista ap se kaali öljyssä.
Jokaikinen tyyppi joka on maistanut kaalilaatikkoani on ihmetellyt miten se voi olla niin hyvää. No se salaisuus on tietty siinä että se kaali paistellaan pannulla ja sit vasta hautumaan uuniin.

Vierailija
8/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.10.2014 klo 22:32"]Yääääk! Siis todellakin pitää paistaa se kaali pannulla ensin. Pelkästään keitetty kaali on ällöttävää!
Paista ap se kaali öljyssä.
Jokaikinen tyyppi joka on maistanut kaalilaatikkoani on ihmetellyt miten se voi olla niin hyvää. No se salaisuus on tietty siinä että se kaali paistellaan pannulla ja sit vasta hautumaan uuniin.
[/quote]
Sinä puhut kaalilaatikosta, ap kaalipadasta. Ovat eri ruokia, vähän sama kuin neuvoisit valmistaan uunijuureksia sosekeiton ohjeella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pakkasesta löytyy kinkun rasvaa, käytä se. Öljykin toimii ihan hyvin. Flooraa tai muuta paistonkestävää levitettä voit kokeilla, kerro, miten kävi. 

Vierailija
10/10 |
31.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.10.2014 klo 22:46"][quote author="Vierailija" time="31.10.2014 klo 22:32"]Yääääk! Siis todellakin pitää paistaa se kaali pannulla ensin. Pelkästään keitetty kaali on ällöttävää!
Paista ap se kaali öljyssä.
Jokaikinen tyyppi joka on maistanut kaalilaatikkoani on ihmetellyt miten se voi olla niin hyvää. No se salaisuus on tietty siinä että se kaali paistellaan pannulla ja sit vasta hautumaan uuniin.
[/quote]
Sinä puhut kaalilaatikosta, ap kaalipadasta. Ovat eri ruokia, vähän sama kuin neuvoisit valmistaan uunijuureksia sosekeiton ohjeella.
[/quote

Höpönlöpön!
Kaalipata tehdään ihan samoista raaka-aineista kuin laatikkokin tosin kaikki ei laita laatikkoon porkkanaa. Teko tapakin on muutoin sama mutta laatikko laitetaan uuniin. Eli jokatapauksessa kaali ensinnpannulle!