Miten Lucia-pullat eroavat tavallisista?
Onko sahrami ainoa ero...? Maistuuko sahrami juuri miltään, tuoko se vain väriä? En juurikaan välitä tavalllisesta pullasta (korvapuustit ja erilaiset täytetyt pullat ovat sen sijaan hyviä), mutta olisi kiva kokeilla joskus Lucia-pullia. Mietin vain, maistuvatko ihan peruspullalta.
Kommentit (6)
Eiköhän kyse ole juuri siitä sahramista ja pullan muotoilusta. Sahramissa on paljon makua.
Sahrami, kuten jo kävi ilmi. Ja kyllä ne maistuvat erilaisilta kuin arkisemmat pullat. Niistä muotoillaan usein esim. pullapoikia ja "kiehkuroita", joitka koristellaan rusinoilla (esim pullapojan silmät ja suu). Reilu munapenslaus, että pullat ovat oikein kiiltäviä ja ruskeita. Ovat juhlavampia kuin tavispullat.
Eihän Lucianpäivään ole kuin vähän yli kuukausi! Kiva kun tulee joulu :)
Kiitos vastauksista! Jos sahrami tosiaan maistuu, niin kokeilen noita pullia :). Äsken löytämässäni reseptissä ei rahkaa ollut, täytyykin kurkata tuo ylempänä ketjussa oleva reseptilinkki :). Meillä kolmevuotias rakastaa leipomista, joten kaikki tällaiset pienet, "erikoispäivät" on kiva käyttää hyödyksi ja kokeilla jotakin uutta.
[quote author="Vierailija" time="07.11.2014 klo 07:02"]
Kiitos vastauksista! Jos sahrami tosiaan maistuu, niin kokeilen noita pullia :). Äsken löytämässäni reseptissä ei rahkaa ollut, täytyykin kurkata tuo ylempänä ketjussa oleva reseptilinkki :). Meillä kolmevuotias rakastaa leipomista, joten kaikki tällaiset pienet, "erikoispäivät" on kiva käyttää hyödyksi ja kokeilla jotakin uutta.
[/quote]
Suosittelen tosiaan kokeilemaan rahkallista reseptiä, pullista tulee mehevämpiä. Kaikki ei tosiaan laita rahkaa mutta minusta niistä tulee parempia rahkalla kuin ilman.
Sahrami ja maitorahka on se ero peruspulliin verrattuna. Sahrami tuo värin lisäksi makua. En osaa kuvailla makua, mutta pidän siitä.