Lue keskustelun säännöt.
Hometta parsakaalissa, söisitkö?
05.11.2014 |
Hometta on siis vain yksittäisissä kukinnoissa, ei koko parsakaalissa. Mutta homeestahan sanotaan, että rihmasto leviää sinnekin mihin ei näe, esim homeista leipää ei saisi syödä ollenkaan. Toisaalta kyllä minä vaikkapa porkkanan syön, vaikka olisikin vähän homehtunut toinen pää, leikkaan vaan huonon kohdan pois.
Ja joo, olen köyhä enkä haluaisi heittää yhtään ruokaa pois.
Kommentit (4)
Varmaankin söisin jos ei maistu pahalle. Mutta minähän elän homekämpässäkin eikä muutenkaan ole millään mitään väliä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Homemyrkyt eivät keittämällä lähde.
Leikkaisin homekohdat aika syvältä pois. Musta home on kait vaarallisinta.
Leikkaisin homeiset kohdat vekka ja keittäisin loput kiehuvassa vedessä. Mikäli siis ei ihan toivoton tapaus ole jo.