Mistä voi ostaa ihan ostaa ihan "oikeaa" valmista quacamolea?
Kun Santa Mariankin quacamolessa taisi olla vain 16% avokadoa?
Kommentit (16)
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 13:49"]Mikset voi tehdä itse? Siinä ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Onnistuu myös ilman sähkövempaimia, jos sähköstä on kiinni.
[/quote]
"Onnistuu myös ilman sähkövempaimia, jos on sähköstä kiinni." Luultavasti varmaan itse se vempain puuttuu kuin sähkö jolla sitä vempainta käytetään.
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 13:52"]Kuinka vaikeaa nyt on mössätä haarukalla avokado ja sekoittaa siihen suolaa, sitruunamehua ja valkosipulia?
[/quote]
Entä jos ei ole sopivan kypsiä avokadoja?
Ihme touhua taas, miksi jonkun persettä kutittaa se, että ei nyt jostain syystä tee quacamolea itse vaan haluaa valmista sellaista. Kysyi paikkaa josta saisi valmiina sitä ja te vaan jauhatte, että tee itse.
Mutta tosiaan ainakin lidlistä.
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 13:54"]Tortillan väliin vaan acokadoa pilkottuna/mössättynä, ei tarvitse edes ruveta mitenkään maustamaan ja hyvää on!
[/quote]
Tahdon syödä ristikkoperunoita dipattuna quacamoleen.
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 14:15"][quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 13:49"]Mikset voi tehdä itse? Siinä ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Onnistuu myös ilman sähkövempaimia, jos sähköstä on kiinni.
[/quote]
"Onnistuu myös ilman sähkövempaimia, jos on sähköstä kiinni." Luultavasti varmaan itse se vempain puuttuu kuin sähkö jolla sitä vempainta käytetään.
[/quote]
Miksi alapeukut, kyllä mulla ainakin on sähköä, muttei vempainta jolla tehdä se guacamole.
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 13:52"]Kuinka vaikeaa nyt on mössätä haarukalla avokado ja sekoittaa siihen suolaa, sitruunamehua ja valkosipulia?
[/quote]
Miksi sitruunamehu?
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 14:40"]Miksi sitruunamehu?
[/quote]
Estää/vähentää avokadon tummumista.
Mun guacamole (kirjoitetaan tosiaan g- eikä q-kirjaimella) on aina sellainen pläjäys, johon tulee avokadon lisäksi tuota sitruunamehua, suolaa, pippuria, chiliä, sipulia, valkosipulia ja korianteria.
Nro 15 lisää vielä, että myös limemehu toimii tarkoituksessa hyvin, ja maistuu vähän erilaiselta. Avokadon kivi seassa vähentää tummumista myös, kunhan kerrotte vain jääräisällenne, ettei sitä kuulu syödä... Hyvä ettei mennyt hampaat remppaan.
[quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 14:45"][quote author="Vierailija" time="02.08.2014 klo 14:40"]Miksi sitruunamehu?
[/quote]
Estää/vähentää avokadon tummumista.
Mun guacamole (kirjoitetaan tosiaan g- eikä q-kirjaimella) on aina sellainen pläjäys, johon tulee avokadon lisäksi tuota sitruunamehua, suolaa, pippuria, chiliä, sipulia, valkosipulia ja korianteria.
[/quote]
Sitruunamehua ei ole aidossa guacamolessa, joten miksi pistää sitruunamehua, kun voi laittaa yhden avokadon siemen ja se ajaa luonnollisesti sitä, että se ei tummene?
Mikset voi tehdä itse? Siinä ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Onnistuu myös ilman sähkövempaimia, jos sähköstä on kiinni.
No tee itse, sama kun kysyisit mistä saa ostaa keitetyt perunat
Kuinka vaikeaa nyt on mössätä haarukalla avokado ja sekoittaa siihen suolaa, sitruunamehua ja valkosipulia?
Ei mistään, helposti sen tekee itse.
Tortillan väliin vaan acokadoa pilkottuna/mössättynä, ei tarvitse edes ruveta mitenkään maustamaan ja hyvää on!
Espanjasta saa todella hyvää melkein joka supermarketista. Ja vaikka itse tekemine onkin helppoa niin sopivan kypsiä avokadoja ei aina ole käden ulottuvilla.
Lidlissä on usein kylmäsäilytettävää guacamolea, menee vanhaksi päivässä eli ei ihan kyllästetty säilöntäaineilla, vähän mausteita lisää kaipaisi mutta niitä voi itse laittaa.