Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivonta-apua, plz!

Vierailija
28.06.2014 |

Raparperipiirakkaan on keitettävä hillo. Pitääkö raparperi kuoria, vai pilkonko hillokattilaan raparperin sellaisenaan? Keitellessähän se pehmenee...

Ja kun ohjeessa on vaniljatanko, onko se ehdoton? Käykö vaniljasokeri?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
28.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pliiza giv mii vod ai niida

Vierailija
2/2 |
28.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään kuoria raparperit, mut onnistuu kuorimattakin. Makuasioita :). Se vaniljatanko (tai aito vaniljajauhe, eri kuin sokeri) olis hyvä, jos sitä ei löydy niin laita vaniljasokeria ja vähennä normisokerin määrää sen verran mitä vsokeria laitat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme yksi