sappi leikattuja
Mitä söitte leikkauksen jälkeen? Suolaista"? hyviä ohjeita kaipaan
Kommentit (6)
Muuten normiruokaa, mutta paprikaa ja sipulia ei raakana
Sairaalassa sain pelkkää lihalientä, mutta sieltä lähdin suoraan siskoni luokse syömään grillisapuskaa :D
Maha ei tykännyt hyvää, mutta kun olin n. kuukauden päivät syönyt pelkkiä mehukeittoja kipujen pelossa niin en pystynyt vastustamaan makkaraa.
Sairaalassa leikkauksen jälkeisenä päivänä ennen kotiutusta lykkäsivät eteen lautasella mm. muussia ja makkaran. Ihan hyvää oli :) Olisi kait pitänyt olla vähärasvaista yms. mutta samapa tuo. Myöhemmin sairiksella söin melko varovasti noita rasvaisempia ja grillattuja ja maustettuja aluksi, eli suunnilleen samaa kuin ennen leikkausta.
Siin ihan normaalisti heti kun alkoi ruoka maistumaan vuorokauden päästä. Se miten kipeä ja huonovointinen olin leikkauksen jälkeen niin oli yllätys. Tällä hetkellä on jo ihan normaaliolo. Lenkkeilen ja käyn kuntosalilla
[quote author="Vierailija" time="12.06.2014 klo 21:02"]
Siin ihan normaalisti heti kun alkoi ruoka maistumaan vuorokauden päästä. Se miten kipeä ja huonovointinen olin leikkauksen jälkeen niin oli yllätys. Tällä hetkellä on jo ihan normaaliolo. Lenkkeilen ja käyn kuntosalilla
[/quote]
Mä yllätyin myös siitä kuinka vointi oli todella huono tähystyksen jälkeen. Mulle oltiin toitotettu kuinka tähystys on helppo juttu ja toipuminen todella nopeaa. Jotkut jopa pääsevät saman päivän aikana kotiin.
Itse en kyennyt edes seisomaan ensimmäisenä päivänä ja pitivät sitten sairaalassa kaksi yötä.
Kevyesti, helposti sulavaa. Varovasti piti ottaa! Lihalientä, jogurttia, vähän kuituja.